Küfür etmeyin, kitap okuyun – Kocatepe Gazetesi

İscehisar Mehmet Çakmak Anadolu Lisesi Öğrencileri, küfür ve küfürün zararlarına karşı farkındalık oluşturmak için bir proje yaparak Okullarından başlayarak şehir merkezi güzergahında farkındalık yürüyüşü düzenlediler.Okul Müdürü Hakan Emren ve Öğretmenleri ile birlikte vatandaşlara broşür ve kitap dağıtımı yapan öğrencilere, yürüyüşlerinde İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hayati Duman kitap hediye etti. Yürüyüşte öğrenciler, “Erkek Kadın Fark [&hellip]

İscehisar Mehmet Çakmak Anadolu Lisesi Öğrencileri, küfür ve küfürün zararlarına karşı farkındalık oluşturmak için bir proje yaparak Okullarından başlayarak şehir merkezi güzergahında farkındalık yürüyüşü düzenlediler.
Okul Müdürü Hakan Emren ve Öğretmenleri ile birlikte vatandaşlara broşür ve kitap dağıtımı yapan öğrencilere, yürüyüşlerinde İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hayati Duman kitap hediye etti. Yürüyüşte öğrenciler, “Erkek Kadın Fark Etmez, Ahlaklı İnsan Küfretmez”, “Küfrü Öğretme, Çocukları Kirletme”, “Küfre Göz Yumma Sen de Onlardan Olma” diye slogan attılar.
Öğrenciler adına konuşan Sena Özsarı, “Küfür ve kötü söz maalesef günümüzde toplumun en küçük kesimi olan çocuklardan Hatta kızlardan, yaşlılarımıza kadar gayet normal bir sözmüş gibi karşılanmaktadır. bu durumda hepimize ciddi sorumluluklar düşmektedir çünkü beraber yaşadığımız bu toplumda küfürlü konuştuğumuzda bir gün böyle bir ortamda benim, ya da bizim kızımız çocuğumuz eşimiz annemiz de bulunabilir” dedi.

Bakmadan Geçme