Küfül küfül namaz – Kocatepe Gazetesi

Belediye’nin Stadyum bahçesine kurduğu teravih çadırı vatandaşlardan ilgi görüyor Afyonkarahisar Belediyesi ile Müftülük işbirliğinde Ramazan Ayı dolayısıyla geleneksel hale gelen hatimle Teravih Namazı programları bu yıl da yapılıyor. Sıcak yaz akşamlarında serin bir ortamda namaz kılma imkanı sağlayan teravih çadırı vatandaşların ilgisini görüyor.Afyonkarahisar Belediyesi, son dört yıldır geleneksel hale getirdiği ve büyük ilgi gören hatimle [&hellip]

Küfül küfül namaz

Belediye’nin Stadyum bahçesine kurduğu teravih çadırı vatandaşlardan ilgi görüyor

Afyonkarahisar Belediyesi ile Müftülük işbirliğinde Ramazan Ayı dolayısıyla geleneksel hale gelen hatimle Teravih Namazı programları bu yıl da yapılıyor. Sıcak yaz akşamlarında serin bir ortamda namaz kılma imkanı sağlayan teravih çadırı vatandaşların ilgisini görüyor.
Afyonkarahisar Belediyesi, son dört yıldır geleneksel hale getirdiği ve büyük ilgi gören hatimle teravih namazı programını bu yılda gerçekleştiriyor. Atatürk Kapalı Spor Salonu yanında kurulan çadırda yerli hafızlar tarafından kılınacak hatimle teravih namazlarının her rekâtında bir sayfa Kur’an-ı Kerim okunuyor, her bir teravihte bir cüz bitiriliyor. Böylece Ramazan bitimine Kur’an-ı Kerim hatmedilmiş oluyor. Ayrıca Belediye tarafından kurulan standlardan vatandaşlara ikramda da bulunuluyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme