Kudüs Günü'ne yoğun ilgi – Kocatepe Gazetesi

Yusuf Özer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından “Kudüs Günü” etkinliği adı altında Afyonkarahisar Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi öğretmen ve öğrencilerine yönelik bir program düzenlendi.Programda Okul öğretmen ve öğrencileri tarafından Kudüs’ün önemini anlatan konuşmalar ile Kudüs ve Filistin'i anlatan şiirler okundu. Program sonunda Yusuf Özer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Necdet Saraçoğlu [&hellip]

Yusuf Özer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından “Kudüs Günü” etkinliği adı altında Afyonkarahisar Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi öğretmen ve öğrencilerine yönelik bir program düzenlendi.
Programda Okul öğretmen ve öğrencileri tarafından Kudüs’ün önemini anlatan konuşmalar ile Kudüs ve Filistin’i anlatan şiirler okundu. Program sonunda Yusuf Özer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Necdet Saraçoğlu da bir şiir okudu. Müdür Saraçoğlu Kudüs’ün Türkiye ve İslam dünyası  için büyük önem taşıdığını belirterek, İsrail’in bir terör devleti olduğunu ve İsrail’in bir gün Müslüman çocukların gözyaşları ile boğulacağını söyleyerek konuşmasını sonlandırdı.
Yusuf Özer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Necdet Saraçoğlu program sonunda, programa katkılarından dolayı Yusuf Özer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okulu öğrencilerinden; Ayşegül Demir,  Batuhan Çelik ve Mehmet Bozdağ ile okul öğretmenlerinden Erhan Batmaz ve Duygu Yiğit’e, Müdür yardımcısı Ömer Kacar’a teşekkür etti.

Bakmadan Geçme