• Haberler
  • Spor
  • Küçüksağırcı: Çoban amatör spor kulüplerine görülmemiş destek verdi

Küçüksağırcı: Çoban amatör spor kulüplerine görülmemiş destek verdi

Ziyarette ASKF Başkanı Orhan Küçüksağrıcı, federasyon çalışmaları hakkında Başkan Burhanettin Çoban'a bilgi verdi. Belediye Başkanı Çoban'ın amatör spor kulüplerine görülmemiş destek verdiğini hatırlatan Küçüksağrıcı, 'Sağolsun Başkanımız amatör sporun her zaman yanında oldu. Başkanımızın kulüplerimize yaptığı gerek ayni, gerek nakdi yardımlar tüm spor kamuoyunca bilinmektedir.  Kendisine bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz' diye konuştu.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade [&hellip]

Ziyarette ASKF Başkanı Orhan Küçüksağrıcı, federasyon çalışmaları hakkında Başkan Burhanettin Çoban’a bilgi verdi. Belediye Başkanı Çoban’ın amatör spor kulüplerine görülmemiş destek verdiğini hatırlatan Küçüksağrıcı, “Sağolsun Başkanımız amatör sporun her zaman yanında oldu. Başkanımızın kulüplerimize yaptığı gerek ayni, gerek nakdi yardımlar tüm spor kamuoyunca bilinmektedir.  Kendisine bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Çoban ise amatör spor kulüplerinin gençleri, çocukları kötü alışkanlıklardan koruyarak onlara sağlıklı ortam sunduğunu söyledi. 3 Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren AFJET Afyonspor’un da değerlendirildiği ziyarette Başkan Çoban, ASKF Afyonkarahisar Şubesi’ne çalışmalarında başarılar diledi.

Bakmadan Geçme