Küçüklerin şampiyonları belli oldu

Okul Sporları faaliyet programında yer alan Hentbol Küçük Erkek-Küçük Kız müsabakaları tamamlandı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün birlikte organize ettiği Okul Sporları Hentbol Küçük Erkek-Küçük Kız müsabakaları tamamlandı. Yapılan müsabakalar sonucunda Küçük Erkeklerde Şehit Sami Çiftçi İmam Hatip Ortaokulu takımı şampiyonluk kupasını kaldırırken Yunus Emre Ortaokulu ikinci, Mareşal Fevzi Çakmak [&hellip]

Okul Sporları faaliyet programında yer alan Hentbol Küçük Erkek-Küçük Kız müsabakaları tamamlandı

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği Okul Sporları Hentbol Küçük Erkek-Küçük Kız müsabakaları tamamlandı. Yapılan müsabakalar sonucunda Küçük Erkeklerde Şehit Sami Çiftçi İmam Hatip Ortaokulu takımı şampiyonluk kupasını kaldırırken Yunus Emre Ortaokulu ikinci, Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu üçüncü ve 125. Yıl Ortaokulu dördüncü oldu.
Küçük Kızlarda ise Akçin Yörükoğlu Atilla Millik Ortaokulu takımı şampiyon oldu. Müsabakaları Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu ikinci, Huriye Asker Ortaokulu üçüncü ve Doğa Koleji dördüncü olarak tamamladı.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü de dereceye giren okulları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Bakmadan Geçme