• Haberler
  • Spor
  • Küçüklerin futsalı başlıyor – Kocatepe Gazetesi

Küçüklerin futsalı başlıyor – Kocatepe Gazetesi

18 erkek ve 9 kız okul takımının yer alacağı Futsal Küçük Kız-Erkek İl Birinciliği müsabakaları fikstürü çekildi. Müsabakalar Sinanpaşa ve Spor Kompleksi Spor Salonları'nda oynanacak. Futsal Küçük Erkekler müsabakaları A Gurubu'nda, Başmakçı Atatürk Ortaokulu, Ahmetpaşa Ortaokulu, Düzağaç ve Taşoluk Fatih Ortaokulu yer alacak. B Grubu'nda Merkez Ekrem Yavuz Ortaokulu, Merkez Kadınana İmam Hatip Ortaokulu, Bolvadin [&hellip]

18 erkek ve 9 kız okul takımının yer alacağı Futsal Küçük Kız-Erkek İl Birinciliği müsabakaları fikstürü çekildi. Müsabakalar Sinanpaşa ve Spor Kompleksi Spor Salonları’nda oynanacak. Futsal Küçük Erkekler müsabakaları A Gurubu’nda, Başmakçı Atatürk Ortaokulu, Ahmetpaşa Ortaokulu, Düzağaç ve Taşoluk Fatih Ortaokulu yer alacak. B Grubu’nda Merkez Ekrem Yavuz Ortaokulu, Merkez Kadınana İmam Hatip Ortaokulu, Bolvadin Özburun Ortaokulu, İscehisar Seydiler Ortaokulu ve Merkez Özel Boğaziçi Ortaokulu takımları bulunuyor. C Grubu’nda, Merkez Osman Atilla Ortaokulu, Merkez Hacı Ahmet Özsoy Ortaokulu, Sultandağı Dereçine Ortaokulu ve Çobanlar Yavuz Selim Ortaokulu takımları mücadele edecek. D Grubu ise, Çobanlar Ortaokulu, Merkez Neriman İbrahim Küçükkurt Ortaokulu, İscehisar Mercan Ortaokulu ve Özel Afyonkarahisar Bahçeşehir Ortaokulu takımlarından oluşuyor.
Futsal Küçük Kızlar müsabakaları A Gurubu’nda Düzağaç Ortaokulu, Sinanpaşa Muzaffer Yılmaz Ortaokulu, Taşoluk Fatih Ortaokulu takımları bulunuyor. B Grubu’nda Hacı Ahmet Özsoy Ortaokulu, Özel Afyonkarahisar Bahçeşehir Koleji, TED Koleji yer alıyor. C Grubu’nda ise İscehisar Çalışlar Ortaokulu, Sultandağı Derecine Ortaokulu ve Merkez Yüksel Varlı Ortaokulu yer alacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme