Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Küçükkurt’un keçe sergisi açıldı

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ)

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Ülkü Küçükkurt’un “Yün, Su, Sabun” isimli kişisel keçe sergisi, yapılan tören ile Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü sergi alanında açıldı

 

AKÜ Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Uğur Türkmen ile Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcıları Dr. Öğretim Üyesi Sena Coşkun, Dr. Öğretim Üyesi F. Nuri Kara’nın yanı sıra öğretim elemanlarının ve Afyonkarahisarlı sanatseverlerin katılımıyla açılışı gerçekleştirilen sergide 14 adet keçe çalışma yer alıyor.
“TÜM SANATSEVERLERİ BEKLİYORUZ
4’üncü sergisini açan Ülkü Küçükkurt, sergi ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Keçe çalışmalarından oluşan 14 eserle sergimizi açtık. Keçe’nin Afyonkarahisar’da bilindiği gibi üretimi uzun yıllardır sürüyor. Hala daha çok sayıda kıymetli keçe ustamız bulunuyor. Günümüzde de güzel çalışmalar ortaya çıkıyor. Ben de Afyonkarahi-sar’daki keçe desenlerinden yola çıkarak tasarımlar oluşturdum. Doku çalışmaları ile birlikte ortaya 14 tane çalışma çıkardım. 7-26 Eylül tarihleri arasında açık olacak sergimize tüm sanatseverleri bekliyoruz.” dedi.
“Yün, Su, Sabun” isimli sergi, 26 Eylül’e kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti