Küçükkurt ve İplikçioğlu yâd edilecek

Gazeteniz Kocatepe'nin kurucularından Şükrü Küçükkurt ile Eğitimci-Yazar Niyazi İplikçioğlu, bugün yâd edilecek Şehirle bütünleşme yönünde bir çok etkinlik tertip eden Afyon Kocatepe Üniversitesi Niyazi İplikçioğlu ile Şükrü Küçükkurt’a dair bilimsel, müzakereli bir anma etkinliği düzenleyecek. AKÜ Rektörlüğü Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölüm Başkanlığı’nın 2014-2015 Güz Dönemi Değerlendirme Toplantısında alınan karar gereği, meslek ve şahsiyetleriyle [&hellip]

Küçükkurt ve İplikçioğlu yâd edilecek

Gazeteniz Kocatepe’nin kurucularından Şükrü Küçükkurt ile Eğitimci-Yazar Niyazi İplikçioğlu, bugün yâd edilecek

Şehirle bütünleşme yönünde bir çok etkinlik tertip eden Afyon Kocatepe Üniversitesi Niyazi İplikçioğlu ile Şükrü Küçükkurt’a dair bilimsel, müzakereli bir anma etkinliği düzenleyecek.
AKÜ Rektörlüğü Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölüm Başkanlığı’nın 2014-2015 Güz Dönemi Değerlendirme Toplantısında alınan karar gereği, meslek ve şahsiyetleriyle Afyonkarahisar’a değer kazandıran Gazeteci Yazar Şükrü Küçükkurt ile Eğitimci Yazar Niyazi İplikçioğlu hakkında ANS Yerleşkesi Fen Edebiyat Fakültesi Erdal Akar Konferans Salonu’nda bugün saat 10’da etkinlik gerçekleştirecek.
Bölümde düzenlenen önceki programlardan farklı olarak Müzakereli olarak hazırlanacak olan etkinliğe dair Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Turan Akkoyun, “Bu topraklardan kazandıklarını bu topraklara harcayanları, akademik ve bilimsel anlamda hatırlamak ve hatırlatmak amacıyla düzenlenen bu tür etkinlikleri yerine getirilmesi gereken bir görev saymaktayız” dedi. Müzakereli etkinliğe konuşmacı olarak Doç. Dr. Turan Akkoyun, Yrd. Doç. Dr. Zelkif Polat, Müzakereci olarak Doç. Dr. İsmail Hakkı Nakilcioğlu ile Uzman Yusuf İlgar katılacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme