• Haberler
  • Genel
  • Küçükçobanlı son maçında kupa için coştu

Küçükçobanlı son maçında kupa için coştu

Ligin son maçında Balçıkhisar Belediyespor'la karşılaşan Küçükçobanlıspor 10-1'le maçı kazanarak şampiyonluk kupasına kavuştu 2'nci Amatör Lig B Grubu'nda mücadelesini Balçıkhisar Belediyespor galibiyetiyle tamamlayan Küçükçobanlıspor 10-1'lik skorla maçı kazanarak kupayı kaldırmayı başardı. Küçükçobanlıspor'un Hidayet (3), Süleyman (2), Ali Gökhan (2), Oğuzhan, Mustafa ve Halil'le bulduğu toplamda 10 gole Balçıkhisar Belediyespor Lokman'ın attığı tek golle cevap verebildi. [&hellip]

Küçükçobanlı son maçında kupa için coştu

Ligin son maçında Balçıkhisar Belediyespor’la karşılaşan Küçükçobanlıspor 10-1’le maçı kazanarak şampiyonluk kupasına kavuştu

2’nci Amatör Lig B Grubu’nda mücadelesini Balçıkhisar Belediyespor galibiyetiyle tamamlayan Küçükçobanlıspor 10-1‘lik skorla maçı kazanarak kupayı kaldırmayı başardı. Küçükçobanlıspor’un Hidayet (3), Süleyman (2), Ali Gökhan (2), Oğuzhan, Mustafa ve Halil’le bulduğu toplamda 10 gole Balçıkhisar Belediyespor Lokman’ın attığı tek golle cevap verebildi.
Maçın tamamlanmasının ardında Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Alişan Akgün sezon boyunca elde ettikleri başarılarından dolayı kulüp yöneticileri ve oyuncularına başarılar diledi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Arif Özkaya Küçükçobanlıspor’u başarılarından dolayı kutlayarak kupayı Küçükçobanlıspor Takım Kaptanı Süleyman’a teslim etti.
Küçükçobanlıspor Başkanı ve Kaymak Tüccarı Mehmet Ali Kelem sporcularına maç sonunda bir kasa kaymaklı ekmek kadayıfı dağıttı. Ardından yaptığı açıklamada oyucularına minnettar olduğunu belirten Başkan Kelem, “Biz bu şampiyonluğu tırnaklarımızla kazıyarak kazandık. Oyuncularım her şeyin en iyisine layık fakat, bütçemiz elverdiği ölçüde onlara tüm imkanlarımı sundum. Gelecek sezonda 1’inci Amatör Lig’de mücadele edeceğiz. Büyük ihtimalle yeni sezona daha farklı başlayacağız. Takımımıza takviye yapmayı düşünüyoruz. Fakat bu takviyeleri de yine bütçemiz dahilinde olacak. Bu şampiyonluğumuzu tüm Küçükçobanlı halkına armağan ediyoruz. Bizi desteklemeye gelen tüm taraftarlarımıza da sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” diye konuştu.
>> Ali Fuat Güçlüer’in haberi

Bakmadan Geçme