• Haberler
  • Genel
  • Küçükaydın yerini Pınar'a bıraktı – Kocatepe Gazetesi

Küçükaydın yerini Pınar'a bıraktı – Kocatepe Gazetesi

AFJET Afyonspor Voleybol takımının tecrübeli Antrenörü Mustafa Küçükaydın antrenörlük görevini yardımcısı Ömer Faruk Pınar'a bıraktı AFJET Afyonspor Genç, Yıldız ve Küçük Voleybol takımlarından sorumlu olan Antrenör Mustafa Küçükaydın takımın sorumluluğunu birlikte uzun süre görev yaptıkları Yardımcı Antrenörü Ömer Faruk Pınar'a devretti. Takımdan ayrılma kararı aldığı öğrenilen Küçükaydın'ın yerine teknik sorumluluğu Pınar üstlendi. Genç, Yıldız, Küçük [&hellip]

Küçükaydın yerini Pınar’a bıraktı

AFJET Afyonspor Voleybol takımının tecrübeli Antrenörü Mustafa Küçükaydın antrenörlük
görevini yardımcısı Ömer Faruk Pınar’a bıraktı

AFJET Afyonspor Genç, Yıldız ve Küçük Voleybol takımlarından sorumlu olan Antrenör Mustafa Küçükaydın takımın sorumluluğunu birlikte uzun süre görev yaptıkları Yardımcı Antrenörü Ömer Faruk Pınar’a devretti. Takımdan ayrılma kararı aldığı öğrenilen Küçükaydın’ın yerine teknik sorumluluğu Pınar üstlendi. Genç, Yıldız, Küçük Kız Takımları’ndan sorumlu olacak olan Pınar yeni oluşturulan Voleybol okulundan da sorumlu olacak. Başarılı bir geçmişi olan genç antrenör Pınar, yaptığı açıklamada yönetimin kendisine güvendiği için öncelikle AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel’e ve AFJET Genel Müdürü Yusuf Ulutürk’e teşekkür etti. Pınar, “Bana güvenerek böylesine zorlu bir görev verdikleri için Başkanımız Salih Beye, Müdürümüz Yusuf Beye çok teşekkür ederim. Bizim genel amacımız ilköğretim çağında ve küçük yaşta çocukları eğitip Afyonkarahisar voleyboluna katkı sağlamak. Veliler, çocuklarının sadece günlerini geçirmek amacıyla spor yapmalarını düşünmemeliler. Spor günlük değil, yaşam boyu sürecek bir faaliyettir. Küçük yaştaki çocuklara başlattığımız voleybol okulu projesi sayesinde voleybolu sevdirerek onlara güzel bir yaşam hedefliyoruz.” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

ÖMER FARUK PINAR KİMDİR

1994 yılı Afyonkarahi-sar doğumlu olan Ömer Faruk Pınar, ilk ve orta öğrenimini Bolvadin’de gördü. Lise öğrenimini Manisa Spor Lisesi’nde tamamlayan Pınar, şu anda ise Afyon Kocatepe Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu Antrenörlük Bölümü’nde eğitimine devam ediyor. Anemon Otelleri Spor Kulübü’nde, Manisa Spor Lisesi Bayan Voleybol Takımı ve AFJET Afyonspor Voleybol takımlarında antrenör ve antrenör yardımcılıkları yapan Pınar şuanda AFJET Afyonspor Voleybol takımlarının sorumlusu oldu.

Bakmadan Geçme