• Haberler
  • Spor
  • Küçük Kızlar grupları başladı – Kocatepe Gazetesi

Küçük Kızlar grupları başladı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Spor Kompleksi Spor Salonu'nda Türkiye Basketbol Küçük Kız Grup karşılaşmaları yapılan teknik toplantı sonrasında başladı. Grup birinciliği müsabakalarına 2 ayrı grupta 7 takım katılıyor. Müsabakaların ilk karşılaşması Küçük Kızlarda Afyon Çimento Spor ile Burdur Gölhisar Cumhuriyet GSK arasında oynandı. Müsabaka öncesinde terör olayları nedeniyle şehit olan vatandaşlarımız için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.Kızlar kategorisi [&hellip]

Afyonkarahisar Spor Kompleksi Spor Salonu’nda Türkiye Basketbol Küçük Kız Grup karşılaşmaları yapılan teknik toplantı sonrasında başladı. Grup birinciliği müsabakalarına 2 ayrı grupta 7 takım katılıyor. Müsabakaların ilk karşılaşması Küçük Kızlarda Afyon Çimento Spor ile Burdur Gölhisar Cumhuriyet GSK arasında oynandı. Müsabaka öncesinde terör olayları nedeniyle şehit olan vatandaşlarımız için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.
Kızlar kategorisi A Grubu’nda, Afyon Çimento Spor, Muğla Datça Belediye Spor Kulübü, Manisa Turgutlu Belediye Spor ve Burdur Gölhisar Cumhuriyet GSK yer alırken B grubunda Denizli Büyükşehir Belediye Spor, Kütahya Pınar Spor ve Antalya Akademi GSK yer aldı. Müsabakalar Cuma günü oynanacak olan final maçı ile sona erecek. Birinci olacak takım yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme