• Haberler
  • Spor
  • Küçük Jetler de şampiyon – Kocatepe Gazetesi

Küçük Jetler de şampiyon – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta verdiği mücadele sonrasında şampiyon olarak 2. Lige terfi eden AFJET Afyonspor'un alt yapı takımları da tek tek şampiyon olarak ligi tamamlıyor. Son olarak U-13 Ligi'nde AFKA Gençlikspor ile büyük çekişme yaşayıp ligi 3 puan geride 2. sırada tamamlayan AFJET Afyonspor, Lider AFKA Gençlikspor, 1967 Afyon Gençlikspor ve Taşoluk Belediyespor'la [&hellip]

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta verdiği mücadele sonrasında şampiyon olarak 2. Lige terfi eden AFJET Afyonspor’un alt yapı takımları da tek tek şampiyon olarak ligi tamamlıyor. Son olarak U-13 Ligi’nde AFKA Gençlikspor ile büyük çekişme yaşayıp ligi 3 puan geride 2. sırada tamamlayan AFJET Afyonspor, Lider AFKA Gençlikspor, 1967 Afyon Gençlikspor ve Taşoluk Belediyespor’la birlikte yarı final grubunda mücadele etti. Yarı Final grubundan ilk ikiye kalarak final grubuna terfi eden AFKA Gençlikspor ve AFJET Afyonspor final maçında karşı karşıya geldi. Final maçında 2-2’lik eşitliğin ardından iki gol bulan AFJET Afyonspor 4-2’lik üstünlüğü yakaladı ve maçı 4-2 önde tamamladı.
Maçı kazanmayı başaran AFJET Afyonspor, U-13 Ligi’nde şampiyon olurken AFKA Gençlikspor ise ikinci oldu.
KUPA TÖRENİ DÜZENLENDİ
AFJET Afyonspor’un 4-2 kazanarak şampiyon olduğu maçın ardından Kupa töreni düzenlendi. Türkiye Futbol Federasyonu İl Temsilcisi Mustafa Türkmen ve Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’ndan Murat Karaağaç AFJET Afyonspor Kaptanı’na kupayı teslim etti.

Bakmadan Geçme