Küçük esnaf, Afyon'un can damarı

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Adnan Şenel, şehirdeki küçük esnafın önemine dikkat çekti Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Adnan Şenel, Yeşilyol Caddesi'ni ziyaret etti. Şenel, küçük esnafın Afyonkarahisar'ın can damarı olduğunu belirtti. Şenel, kafelerdeki gençlerin de durumunu değerlendirerek 'Gençlerin zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri gerekir. Ama bakıyoruz ki, zamanın esaretine boyun eğmiş ve [&hellip]

Küçük esnaf, Afyon’un can damarı

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Adnan Şenel, şehirdeki küçük esnafın önemine dikkat çekti

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Adnan Şenel, Yeşilyol Caddesi’ni ziyaret etti. Şenel, küçük esnafın Afyonkarahisar’ın can damarı olduğunu belirtti. Şenel, kafelerdeki gençlerin de durumunu değerlendirerek “Gençlerin zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri gerekir. Ama bakıyoruz ki, zamanın esaretine boyun eğmiş ve kendilerini bir kenara atmış durumdalar. Gençlerimizin istikballerinin aydınlığına kapı aralanması ve onlara her hâlukârda destek olunması gerekir” dedi.
HUZURLU, MUTLU, SAADETLİ
Birinci Küçük Sanayi’yi de ziyaret eden Şenel, “30 Mart’ta vatandaşlarımız teveccüh gösterir ve yüce Mevlam müsaade ettiği taktirde; Afyonkarahisar için yapılması gereken, ancak yapılmayan tüm çalışmaları güncelleştirecek ve yarınımızın daha huzurlu-mutlu ve saadet içinde olmasını sağlayacağız” ifadelerini kullandı.
MİLLİ GÖRÜŞ, HALKLA BERABER
Adnan Şenel, Dumlupınar Caddesi’ni de ziyaret ederek, şöyle konuştu:
“Bizim çalışmalarımız her kitleye hitap ediyor. Gerek gençlerimiz, gerek öğrencilerimiz ve gerekse vatandaşlarımızın daha rahat ve huzurlu bir yaşam platformunda yaşamasını sağlayacağız. Çünkü bizim temelimizde; Milli Görüş belediyeciliği var. Hak için halkla beraberiz.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme