Küçük Erkeklerin şampiyonu Sülün oldu

Okul Sporları Küçük Erkekler Voleybol müsabakaları sonunda Sülün Balı Mubahat Açıkgözoğlu Ortaokulu şampiyon oldu   Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Okul Sporları devam ediyor. Müsabakalarda Küçük Erkekler Voleybol kategorisi tamamlandı. 7 okul takımının katılımıyla oynanan maçlar sonunda 13 maç yapıldı. Maçlar sonunda finalde Sülün Balı Mubahat Açıkgözoğlu Ortaokulu [&hellip]

Okul Sporları Küçük Erkekler Voleybol müsabakaları sonunda Sülün Balı Mubahat Açıkgözoğlu Ortaokulu şampiyon oldu

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Okul Sporları devam ediyor. Müsabakalarda Küçük Erkekler Voleybol kategorisi tamamlandı. 7 okul takımının katılımıyla oynanan maçlar sonunda 13 maç yapıldı. Maçlar sonunda finalde Sülün Balı Mubahat Açıkgözoğlu Ortaokulu ile İscehisar Mercan Ortaokulu yarıştı. rakibini 2-1 mağlup eden Balı Mubahat Açıkgözoğlu Ortaokulu şampiyonluğa ulaştı. İscehisar Mercan Ortaokulu’nun ikinci tamamladığı müsabakalarda Kocaöz Ortaokulu üçüncü ve Taşoluk Fatih Ortaokulu ise dördüncü oldu.
Dereceye giren takımları tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen ile sporculara kupaları ve madalyalarını takdim etti.
“OKUL SPORLARI HAMDOLSUN Kİ
PEK ÇOK BRANŞTA”
Müsabakalar sonrasında konuşan Gençlik Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, “Okul Sporları müsabakaları tüm hızıyla devam ediyor. Voleybol branşıyla alakalı küçüklerde final müsabakaları tamamlandı. Birinci, ikinci, üçüncü ve dördüncü olan takımlara ödüllerini verdik. Afyonkarahisar’da Okul Sporları ciddi anlamda hamdolsun ki pek çok branşta. Beden eğitimi öğretmenlerimiz ve yetkililerimiz çok ciddi anlamda özveri gösterdiler. Onun da karşılığını şu anda alıyoruz. İnşallah Afyonkarahisar bir spor şehri. Emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma ve öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
Birinci olan Sülün Bali Mubahat Ortaokulu Grup Müsabakalarında Afyonkarahisar’ı temsil edecek. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme