Küce ve Sevim ile görüşmeler sürüyor

Daha önce Afyonkarahisar Belediyesi tarafından göreve devam kararı verilen Afyon Belediyespor mevcut Yönetim Kurulu Üyeleri çalışmalarına başladı. Afyonkarahisar'da bir mekanda Vali Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban ve Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser ile bir araya gelen Basketbol Takımı mevcut Yönetim Kurulu Üyeleri yeni sezon [&hellip]

Daha önce Afyonkarahisar Belediyesi tarafından göreve devam kararı verilen Afyon Belediyespor mevcut Yönetim Kurulu Üyeleri çalışmalarına başladı. Afyonkarahisar’da bir mekanda Vali Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban ve Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser ile bir araya gelen Basketbol Takımı mevcut Yönetim Kurulu Üyeleri yeni sezon öncesinde duyulan ihtiyaçlar, hedefler ve kadro planlaması noktasında toplantı yaptı. Toplantıdan sonra harekete geçen Yönetim Kurulu Üyeleri ilk olarak Teknik Heyet için kolları sıvadı.
ÖNCELİK SEVİM VE KÜCE
Dün sabah saatlerinde teknik ekip ile anlaşmak için harekete geçen Yönetim Kurulu uzun süredir Afyon Belediyespor’un Koçluk göre-vini yürüten Can Sevim ve Menajer Cömert Küce ile görüşme halinde. İkilinin yine takımın başına geçmesini isteyen Yönetim Kurulu takımı yine kendilerine emanet etmek istiyor.

Bakmadan Geçme