• Haberler
  • Genel
  • Krosçular Türkiye 8’incisi – Kocatepe Gazetesi

Krosçular Türkiye 8’incisi – Kocatepe Gazetesi

Antalya’da yapılan 16 yaş altı kros ligini Afyonkarahisar Belediye Spor Kulübü Atletizm Takımı Türkiye 8’ncisi olarak tamamladı. Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, ilk olarak Silifke’de yapılan müsabakalarda 12’ye kalan sporcular Denizli’de yapılan 2. Kademe müsabakalarında 9’uncu ve ligin son ayağı olan Antalya Kepez’de düzenlenen mü-sabakalarda ise ilk 8’e kalarak artan performansıyla göz doldurdu. Kader Eşsiz, [&hellip]

Krosçular Türkiye 8'incisi

Antalya’da yapılan 16 yaş altı kros ligini Afyonkarahisar Belediye Spor Kulübü Atletizm Takımı Türkiye 8’ncisi olarak tamamladı.

Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, ilk olarak Silifke’de yapılan müsabakalarda 12’ye kalan sporcular Denizli’de yapılan 2. Kademe müsabakalarında 9’uncu ve ligin son ayağı olan Antalya Kepez’de düzenlenen mü-sabakalarda ise ilk 8’e kalarak artan performansıyla göz doldurdu. Kader Eşsiz, Ayşegül Geçevi, Döne Atılgan, Kübra Durmuş ve Mükerreme Çetin’den oluşan atletizm takımı ilk defa katıldığı kros liginde Afyonkarahisar Belediyesporu en iyi şekilde temsil ettiği bildirildi.
Antrenör Recep Uluışık ve Tayyar Dereci takım olarak bu yıl iyi bir derece yakaladıklarını ifade ederek önümüzdeki sezonda hedeflerinin ilk üçe girmek olduğunu belirtti.
Kulüp İdarecisi İbrahim Yılmaz ise sporcuları aldıkları başarılı sonuçlardan dolayı kutlayarak desteklerini esirgemeyen başta Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Kulüp Başkanı Gökhan Güzeltaş ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Bakmadan Geçme