Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kros yarışmaları yapıldı

Okul Sporları Kros yarışmaları

Okul Sporları Kros yarışmaları Kocatepe Spor Kompleksi’nde bulunan Motokross etkinlik alanında yapıldı. Soğuk bir havada zorlu ve çekişmeli geçen yarışlar sonunda kazanan takımlar ile ferdi sporcular belirlendi

 

2019-2020 sezonu Okul Sporları Yıldızlar ve Gençler Kros İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı. Kros il birinciliği müsabakalarına Genç Kız A, Genç Erkek A, Genç Kız B, Genç Erkek B, Yıldız Kız ve Yıldız Erkek kategorilerinden 100’ü aşkın sporcu katıldı. Genç A Erkek ve Kız kategorilerinde hem takım hem ferdi kategoride, Genç B Erkek ve Kız kategorilerinde ferdi ile Yıldız Erkek ve Kızlarda hem takım, hem de ferdi kategoride müsabakalar yapıldı.
Müsabakalar sonucunda Genç A Erkekler ve Genç A Kızlarda Afyonkarahisar Spor Lisesi takımı, Yıldız kızlarda Emirdağ Gömü Ortaokulu takımı ve Yıldız Erkeklerde Çıkrık Öğretmen Hamza Kesman Ortaokulu takımı birinci oldu.
Yapılan kros müsabakalarında ferdi olarak Osman Keser Genç A Erkek, Muhterem Demirbaş Genç B Erkek, Gülsüm Yıldızhan Genç A Kız, Pınar Karakoç Genç B Kız, Ayşe Nida Aday Yıldız Kız ve Hidayet Kandemir Yıldız Erkeklerde birinci oldu.
Dereceye giren sporculara düzenlenen törenle kupa ve madalyaları Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Feyzullah Dereci ile Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın tarafından takdim edildi.