'Kriz çıksın da görün' demeyiz

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, hükümetin kurulması aşamasında Türkiye'yi krize sürükleyecek taraf olmayacaklarını söyledi Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ülkeyi krize sürüklemeyeceklerini belirtti. Afyonkarahisar Valiliği'nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Eroğlu, 'Biz daima 'Türkiye önemli, partiden ziyade Türkiye önemli.' düşüncesinde olduk. Bunu açık yüreklilikle söylüyorum. Başbakanımız da 'Türkiye'nin menfaatleri partinin menfaatlerinin üstündedir.' [&hellip]

“Kriz çıksın da görün” demeyiz

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu,
hükümetin kurulması aşamasında Türkiye’yi krize sürükleyecek taraf olmayacaklarını söyledi

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ülkeyi krize sürüklemeyeceklerini belirtti. Afyonkarahisar Valiliği’nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Eroğlu, “Biz daima; ‘Türkiye önemli, partiden ziyade Türkiye önemli.’ düşüncesinde olduk. Bunu açık yüreklilikle söylüyorum. Başbakanımız da; ‘Türkiye’nin menfaatleri partinin menfaatlerinin üstündedir.’ dedi. Dolayısıyla bizim gelecek için; ‘kriz çıksın da görün bakalım ne hale geldik’ demek gibi yani Türkiye’yi böyle bir duruma, krizin içine sokmayız. Hükümet görevine zaten devam ediyor. Biz her tarafta yatırımları devam ettiriyoruz. Hiçbir aksama yok” dedi.
TARİHİ SOKAKLARDA ÇALIŞMA YAPILACAK
Valilik hatıra defterini imzalayan Bakan Eroğlu, Vali Hakan Yusuf Güner’den yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Afyonkara-hisar’ın spor ve sağlık turizm alanındaki gelişmesine değinen Eroğlu, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın da tarihi sokaklarla ilgili çalışma başlatacağını aktardı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme