• Haberler
  • Genel
  • Kripteks, AKÜ’de çekim yaptı – Kocatepe Gazetesi

Kripteks, AKÜ’de çekim yaptı – Kocatepe Gazetesi

TRT Okul'un yarışma programı Kripteks, Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde çekim yaptı TRT Okul'da yayınlanan Kripteks, bu hafta Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde çekim yaptı. Öğrenciler, birbirinden eğlenceli performanslarla Yönetmen Hasan Yıldız'ın jüri başkanlığındaki elemelere renk kattılar. Anadolu zenginliklerinin, gençler tarafından fark edilmesini ve gençleri analitik düşünmeye yönlendirmeyi amaçlayan yarışma programı, finalistlerini AKÜ'de gerçekleştirilen elemelerle belirledi. Büyük ödüle ulaşmak [&hellip]

Kripteks, AKÜ'de çekim yaptı

TRT Okul’un yarışma programı Kripteks, Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde çekim yaptı

TRT Okul’da yayınlanan Kripteks, bu hafta Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde çekim yaptı. Öğrenciler, birbirinden eğlenceli performanslarla Yönetmen Hasan Yıldız’ın jüri başkanlığındaki elemelere renk kattılar. Anadolu zenginliklerinin, gençler tarafından fark edilmesini ve gençleri analitik düşünmeye yönlendirmeyi amaçlayan yarışma programı, finalistlerini AKÜ’de gerçekleştirilen elemelerle belirledi. Büyük ödüle ulaşmak için AKÜ Güzel Sanatlar Fakültesi İbrahim Küçükkurt Konferans Salonu’nda yapılan elemelerde AKÜ’lü öğrenciler arasında kıyasıya rekabet heyecanı yaşandı.
Öğrenciler, yarışmaya katılacak iki kişiden biri olabilmek için elemelerde renkli ve iddialı performanslar sergilediler. Elemeler sonucunda AKÜ öğrencilerinden Arzu İrgin ile Gökhan Toker rakiplerini geride bırakarak yarışmaya katılmaya hak kazandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme