KPSS terletti – Kocatepe Gazetesi

Ortaöğretim Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) dün tüm yurtta olduğu gibi Afyonkarahisar'da da yapıldı. Afyonkarahisar'da 46 binada tek oturumda gerçekleşen Kamu Personeli Seçme Sınavı'na 15 bin 614 aday katıldı.Sınava 1931 görevli personel iştirak etti. Sınavın yapıldığı okullarda ve Afyon Kocatepe Üniversitesi'nde hem yaya hem de araç trafiği yoğunluğu yaşandı.Katılımcılar ve görevlilerle birlikte toplamda 17 bin [&hellip]

Ortaöğretim Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) dün tüm yurtta olduğu gibi Afyonkarahisar’da da yapıldı. Afyonkarahisar’da 46 binada tek oturumda gerçekleşen Kamu Personeli Seçme Sınavı’na 15 bin 614 aday katıldı.
Sınava 1931 görevli personel iştirak etti. Sınavın yapıldığı okullarda ve Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde hem yaya hem de araç trafiği yoğunluğu yaşandı.
Katılımcılar ve görevlilerle birlikte toplamda 17 bin 545 kişinin yer aldığı Kamu Personeli Seçme Sınavı yoğunluğu nedeniyle gün boyu trafik ve asayiş önlemleri alındı. KPSS herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan tamamlandı.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme