• Haberler
  • Genel
  • Koyuncu, İlçemiz İçin Önemli Projenin Temeli Atılacak

Koyuncu, İlçemiz İçin Önemli Projenin Temeli Atılacak

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, ilçe için önemli olan Özcan - Başak Halaç Emirdağ Çocuk Evleri Sitesi temelinin atılacağını açıkladı.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, ilçe için büyük önem taşıdığını belirtiği Özcan - Başak Halaç Emirdağ Çocuk Evleri Sitesi Temel Atma töreninin 27 Eylül 2024 Cuma günü saat 10.30’da yapılacağını duyurdu. Törene; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ta katılacak.
Emirdağ'da hayırsever Özcan Halaç ve ailesi tarafından yaptırılacak olan önemli proje, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı olarak hizmet verecek. Yüz çocuk kapasiteli tesisin inşası, çocukların barınma, eğitim ve sosyal gelişimlerini destekleyecek modern bir altyapıya sahip olacak.

Emirdağ İlçesi için büyük bir öneme sahip olan bu projenin sosyal sorumluluk alanında atılan önemli bir adım olduğunu vurgulayan Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, konu hakkında şunları kaydetti: “27 Eylül Cuma Günü ilçemiz için güzel, hayırlı bir gün olacak.

Türkiye'nin en hayırsever insanlarından olan, hemşehrimiz Özcan Halaç ve kıymetli eşinin ilçemize yapmaya başladıkları, Afyonkarahisar’ın en büyük kapasiteli 100 kişilik Çocuk Evleri Sitesi temel atma törenini gerçekleştireceğiz. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımızın, Milletvekillerimizin, Valimizin, AK Parti İl Başkanımızın katılımlarıyla yapılacak törene tüm hemşehrilerimiz davetlidir.”

Bakmadan Geçme