Koyuncu, hemşehrileriyle Belçika'da buluştu

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, görevde bir yılını doldurmasına sayılı günler kala Belçika’da ilk defa hemşerileri ile buluştu   Gent şehri Vuslat Pide salonunda, Belçika Emirdağlılar Birliği Başkanı Osman Mızrak tarafından yapılan toplantıda Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu hemşerileri ile bir araya geldi. KOYUNCU'YA BELÇİKA DA YOĞUN İLGİ Belçika’ya ilk defa geldiği öğrenilen Emirdağ Belediye [&hellip]

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, görevde bir yılını doldurmasına sayılı günler kala Belçika’da ilk defa hemşerileri ile buluştu

Gent şehri Vuslat Pide salonunda, Belçika Emirdağlılar Birliği Başkanı Osman Mızrak tarafından yapılan toplantıda Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu hemşerileri ile bir araya geldi.
KOYUNCU’YA BELÇİKA DA YOĞUN İLGİ
Belçika’ya ilk defa geldiği öğrenilen Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu gördüğü ilgiden memnun kaldığını kaydetti. Belçika Emirdağlılar Birliği Başkanı Osman Mızrak’ın organizasyonunda yapılan toplantıya; Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’nun yanı sıra, AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Necati Şevik, Emirdağ Belediyesi Başkan Yardımcısı Vecdi Yürük ve Emirdağ Belediyesi CHP Meclis Üyesi Osman Duran, Gent Belediye Meclis Üyeleri; Veli Yüksel (Open – VLD ), Yüksel Kalaz (PVDA), SPA parti üyesi Burak Nallı, Gent şehrinde bulunan Federasyon üyeleri, dernekler, camii dernek başkanları, iş insanları ile sayısı yüzü geçen katılım gerçekleşti.
“EMİRDAĞ’DA DOĞALGAZ ÇALIŞMASI SÜRECEK”
Belçika Emirdağlılar Birliği (BEB) Başkanı Osman Mızrak’ın açılış konuşmasının ardından sırasıyla; Veli Yüksel, Yüksel Kala, Metin Edeer, Necati Şevik katılımcılara hitap etti. Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu yaptığı konuşmada ilçede birlik ve beraberliğin hakim olduğunu söyleyerek, “Bizi buraya toplayan Belçika Emirdağlılar Birliği Başkanı Osman Mızrak’a hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum. Bugün Belçika’nın çeşitli yerlerinden ve Gent’ten katılan sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Belediye başkanı olalı 11 aydır neler yaptık. Emirdağ-Davulga-Yunak genişletilmiş yol yapımı devam ediyor. 11 yıl önce planlanan bir yol projesiydi. Yapmak ve yapılmasına vesile olmak bize nasip oldu. Organize sanayi bölgesini genişletme çabasına girdik. İkinci ilave bölgesini açtık. Doğal gaz firması özel bir firmadır. Abone sayısı yüzünden firma gelmiyor. Biz Belediye Meclis olarak karar aldık. Emirdağ’da kavga ve çekişme yoktur. Emirdağ Belediyesi olarak kazı parası almamayı teklif ettik. Firma yeni hatlarda gaz vermeye başladı. 2020 yılında Emirdağ’da doğal gaz çalışması devam edecek.” dedi.
“SU FİYATLARI UCUZLATILDI”
İlçeye yeni TOKİ konutları yapılacağını, Türkiye’nin pek çok yerinde görülmediği şekilde su tüketim fiyatının ucuzladığını anlatan Koyuncu, “Türkiye’de çoğu yerinde olmayan su fiyatlarını ucuzlattık. Kasım ayında belediye olarak batmıştık. İller bankasından gelen para ve gelirimiz gideri karşılamıyordu. O gün ki borçları yavaş yavaş ödemeye başladık. Yolların yapımına devam ediyoruz. Eski dönemden bize 3 inşaat yeri miras kaldı. Devlette devamlılık esastır. Bizde devam ettik. Yeni ihale ettik daha az paraya. Gökkız Hanımlar Hamamı, Hanımlar Erkekler Spor Yeri, Bölge Kütüphanesi yapılacaktır. Şehir içi ulaşımda 65 yaş üstüne para almıyoruz. Tiyatro Salonu, Alışveriş Merkezi ve Eğlence Merkezi, 6 kat işyeri ve otel bunlar miras kalan inşaatlardır. Bunları yapacağız. Kültürevi, şehir girişlerini güzelleştirmesi projelerimiz arasındadır. Evde Bakım Hizmetleriyle Türkiye’de hiç bir yerde olmayan yeni bir proje başlattık “Evde Hizmet Bütonu”, “Sosyal Market” ihtiyaç sahiplerine yardım için eski belediye binasında açılacak. Buraya sizlerden para istemek için gelmedim.” diye konuştu.

Bakmadan Geçme