Koyuncu gençleri İstanbul’a gönderdi

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu Emirdağ Gençlik Merkezi’nin gençlerini kültür ve turizm gezileri ile buluşturuyor.

Emirdağ Belediyesi, Emirdağ Gençlik Merkezi gençleri için yürüttüğü proje ve hizmetlere devam ederken bir yandan da onların aktif ve sosyal kalmaları adına etkinlikler düzenliyor. Bu kapsamda Emirdağ Belediyesi Gençlik Merkezi’nde eğitim alan öğrenciler, ücretsiz düzenlenen İstanbul gezisine gitti. Gençler İstanbul’da Ayasofya Camii, Yerebatan Sarnıcı, Sultan Ahmet Camii, Gülhane Parkı, Galata Kulesi gibi yedi tepeli şehrin sembolü haline gelen mekanları ziyaret etti. Ardından İstanbul Boğazı’nı tekne turuyla gezen öğrenciler, İstanbul’un manzarasını denizden de görme fırsatı buldu.

Emirdağ Belediyesi olarak gençlere yönelik önemli çalışmalar yürüttüklerini söyleyen Başkan Koyuncu, “Gençlik Merkezimizde bir yandan çocuklarımızın eğitimlerine destek olurken diğer yandan da onlar için sosyal ve kültürel etkinlikler düzenliyoruz. Ayasofya Temalı İstanbul gezilerimizle gençlerimiz, İstanbul’un zengin ve kadim tarihini gezip görerek öğrenme fırsatı buldular.” ifadelerini kullandı.

İstanbul’daki camileri ve tarihi mekanları gezen gençler geziden çok memnun kaldıklarını söyleyerek kendilerine destek olan Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’ya teşekkür etti.

Bakmadan Geçme