Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Koyuncu: Doğru bilgi resmi internet sitemizde

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, şeffaf belediyecilik anlamında vatandaşların, Emirdağ Belediyesi’nin yaptığı iş ve işlemlerden haberdar olabilmesi için www.emirdag.bel.tr isimli resmi internet sitesinde doğru bilgilendirmenin yapıldığını açıkladı

 

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Emirdağ Belediyesi’nin resmi internet sitesinde vatandaşlara doğru bilgileri aktararak kamuoyunda oluşan bilgi kirliliklerinin de önüne geçilmesini hedeflediklerini kaydetti.
Başkan Koyuncu, “Gönül Belediyeciliği kavramını anlamayanlar, bilmelidir ki; şehrimizin kavgadan, çıkar çatışmalarından, çekişmelerden uzak tutulması siyasi görüşü ne olursa olsun insanımıza hizmetin en alasının getirilmesini, oluşan haksızlıkların 82 milyon insanımızın vebali diyerek engellenmesi, rant çetelerinin ve hamilerinin devletimize ve milletimize yaklaştırılmamasıdır gönül belediyeciliği. Bu minvalde duyarlı vatandaşlarımızdan ricamız, belediyemiz resmi internet sitesini takip etmeleri ve duyacağını bilmeden diyenlerin sözlerine itibar etmemeleridir. İzah ettiğimiz ve benzeri sebeplerden dolayı da Belediyemiz resmi internet sitemizde Kamuoyu Aydınlatma Birimi kurulmuştur. Hassasiyetle takip edilmesini diliyorum.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti