• Haberler
  • Gündem
  • Koyuncu: Belediye aşevi ihtiyaç sahiplerinin hizmetinde

Koyuncu: Belediye aşevi ihtiyaç sahiplerinin hizmetinde

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Belediye'nin aşevi ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara hizmet ettiğini belirtti   Emirdağ Belediyesi aşevinde günün ilk saatlerinde pişirilen yemekler günde ortalama 500 kişiye ikram ediliyor. Hijyenik bir ortamda hazırlanarak paketlenen sıcak yemekler, belediye ekipleri tarafından evde yemek pişiremeyen hasta, engelli, yaşlı ve kimsesiz vatandaşların evlerine götürülerek teslim ediliyor. Emirdağ Belediye Başkanı [&hellip]

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Belediye’nin aşevi ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara hizmet ettiğini belirtti

Emirdağ Belediyesi aşevinde günün ilk saatlerinde pişirilen yemekler günde ortalama 500 kişiye ikram ediliyor. Hijyenik bir ortamda hazırlanarak paketlenen sıcak yemekler, belediye ekipleri tarafından evde yemek pişiremeyen hasta, engelli, yaşlı ve kimsesiz vatandaşların evlerine götürülerek teslim ediliyor.
Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, yerel yönetim olarak ilçenin asfalt, alt yapı, temizlik, imar gibi asli hizmetlerinin yanı sıra sosyal hizmet çalışmalarına da büyük önem verdiklerini belirtti. Koyuncu, “Gönül mutfağımız, aşevinde hayırsever hemşerilerimizin de destekleriyle pişirilen yemekler ekiplerimiz tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız sofralarına ulaştırılıyor. Her gün yüzlerce vatandaşımızın kapısına kadar bizzat gidiyoruz. Manevi duyguların yoğunlaştığı mübarek üç aylarda ihtiyaç sahiplerinin yüzlerinde tebessüm oluşturabiliyorsak bize ne mutlu. Bereketi paylaşmanın verdiği huzuru kadim şehrimiz Emirdağ’da hissediyoruz. Bu vesile ile masrafları karşılayan hayırseverlerimize ihtiyaç sahipleri adına kalben teşekkür ediyorum.”
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Bakmadan Geçme