Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Köylere yapılan hizmetler değerlendirildi

Köylere Hizmet Götürme Birliği

Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES) kapsamında 2019 yılında yürütülen çalışmalarla ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi

 

Toplantıya Vali Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk, Adli Yargı Adalet Komisyon Başkanı Fatih Serdar Köken, Vali Yardımcısı Ümit Şeref Kayacan, Vali Yardımcısı Vekili Nurullah Kaya, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hamza Çömez, İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız, İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban, İl Özel İdare Genel Sekreteri Murat Toy ve kurum müdürleri ile merkeze bağlı köy muhtarları katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Vali Tutulmaz, “İlimizin özellikle de merkez ilçemizin tüm yöneticilerinin bir arada olduğu güzel bir ortamda bir araya geldik. Atanmışlarımız ve seçilmişlerimiz hepimiz ilimizin kalkınmasına, gelişmesine ve ilimizin daha müreffeh bir ortamda yaşanabilir bir yer olmasına gayret gösteren çalışanlar olarak hep beraberiz. Afyonkarahisar’ ımızı bu yıl bütün alanlardaki çalışmalarımızla kendinden daha çok bahsettirdik. Bunda hepinizin katkısı var. Muhtarlarımızın katkısı var. İl Müdürlerimizin katkısı var. İl Genel Meclisi üyelerimizin, İl Genel Meclisi Başkanımızın herkesin bunda katkısı var. Ben ilimizin kalkınması, güzelleşmesi ve daha iyi tanınır olması yönünde emeği geçen herkese huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum.” dedi.
Daha sonra toplantı gündemde bulunan konuların görüşülmesi ile sona erdi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti