Köycü ile yola devam – Kocatepe Gazetesi

Emirdağ Ziraat Odası’nın 22. Olağan Genel Kurulu’nda yapılan seçimde mevcut Başkan Ahmet Köycü, güven tazeledi Belediye Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılan genel kurula Belediye Başkanı Cengiz Pala, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdil Demiral, İlçe Tarım Müdürü Erol Eksik, Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Şükrü İbrik, Aşağı Piribeyli Beldesi Belediye Başkanı Recep Çelik, Bademli Beldesi [&hellip]

Köycü ile yola devam

Emirdağ Ziraat Odası’nın 22. Olağan Genel Kurulu’nda yapılan seçimde mevcut Başkan Ahmet Köycü, güven tazeledi

Belediye Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılan genel kurula Belediye Başkanı Cengiz Pala, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdil Demiral, İlçe Tarım Müdürü Erol Eksik, Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Şükrü İbrik, Aşağı Piribeyli Beldesi Belediye Başkanı Recep Çelik, Bademli Beldesi Belediye Başkanı Musa Karamanlı, DP ilçe Başkanı Adem Altıntaş, delegeler ve davetliler katıldı.
Emirdağ Ziraat Odası Başkanı Ahmet Köycü ile Mustafa Koçak’ın listelerinin yarıştığı genel kurulda, oda çalışmalarını konu alan slayt gösterisi sunuldu.
Adayların konuşmalarının ardından seçimlere geçildi. Kullanılan 95 oyun 74’ünü alan Köycü, yeniden başkanlığa seçildi. Diğer aday Mustafa Koçak ise 18 oyda kaldı, 3 oy geçersiz sayıldı. Ahmet Köycü başkanlığındaki yönetim kurulu, Hulisi Pala, Osman Topkaya, Rasim Ergüner, İsmail Çimen, Cevat Korkmaz ve Bekir Kaplan’dan oluştu. (AA)

Bakmadan Geçme