Köy Yollarına Üst Düzey Konfor

Afyonkarahisar İl Özel İdaresi köylerin ihtiyaçları doğrultusunda yatırımları tamamlamaya, köyleri güzelleştirerek daha yaşanabilir kılmaya devam ediyor. Bu kapsamda İl Özel İdaresi yol ağında bulunan Çay ilçesi Çayıryazı köy yolunda asfalt çalışmaları tamamlandı.

Ulaşımda fiziki şartların iyileştirilmesi, vatandaşların daha güvenli ve huzurlu bir ulaşım sağlayabilmesi için çalışmalarını titizlikle sürdüren İl Özel İdaresi ekipleri, Çay ilçesine bağlı Çayıryazı köyü yolunda başlattığı sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı. BSK Asfalt çalışması ile Çayıryazı köyüne ulaşım kolaylaştı.

Köy Yollarına Üst Düzey Konfor

Çayıryazı köyünde Aydoğmuş kavşağından başlayarak Çay–Dinar Karayoluna çıkan 1,7 km uzunluğundaki yol BSK Sıcak Asfalt kaplanırken, böylelikle Çayıryazı, Aydoğmuş ve Armutlu köyleri yüksek standartlı ve konforlu ulaşıma kavuşturulmuş oldu.

Köy Yollarına Üst Düzey Konfor

Öte yandan Afyonkarahisar İl Özel İdaresi yol ve ulaşım hizmetleri yatırım programı kapsamında tamamen kendi iş gücü ve ekipmanlarını kullanarak yürüttüğü Bitümlü Sıcak Karışımı (BSK) asfalt kaplama yol çalışmaları sayesinde mevcut yol ağlarını süratle iyileştirirken, hizmet alanı içerisinde yer alan köy yollarının standardını da artırıyor. Böylelikle vatandaşların daha güvenli ve rahat yollarda seyahat edebilmeleri sağlanıyor.

Köy Yollarına Üst Düzey Konfor

İl Özel İdaresince BSK asfalt yol yapılan köy yollarında, trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla yol çizgi çalışması gerçekleştirildi. Aynı zamanda gece sürüş güvenliğinin artırılması amacıyla cam küre uygulaması da yapılarak köy yollarında trafik güvenliği artırıldı. Ekipler, çizgi ve trafik levhalandırma çalışmaları da gerçekleştirerek köy yollarında trafik güvenliğini en üst düzeye taşıyor

Köy Yollarına Üst Düzey Konfor

Bakmadan Geçme