• Haberler
  • Genel
  • Köy araçlarında yeni dönem – Kocatepe Gazetesi

Köy araçlarında yeni dönem – Kocatepe Gazetesi

İlçe, belde ve köy araçlarının şehir merkezlerinden dönüşlerinde yeni bir güzergah çizildi. Deneme amacıyla yapılan düzenleme, başarılı olursa daimi kalacak Afyonkarahisar Belediye Trafik Komisyonu'nca alınan karar gereği Peron İzin Belgeleri Köy Garajı olan ilçe, belde ve köylerden gelen araçlardan 0-29 koltuklu araçların dönüş güzergâhları değişiyor. Okulların açılmasıyla birlikte 15 gün süreyle deneme amaçlı olacak güzergah [&hellip]

Köy araçlarında yeni dönem

İlçe, belde ve köy araçlarının şehir merkezlerinden dönüşlerinde yeni bir güzergah çizildi. Deneme amacıyla yapılan düzenleme, başarılı olursa daimi kalacak

Afyonkarahisar Belediye Trafik Komisyonu’nca alınan karar gereği Peron İzin Belgeleri Köy Garajı olan ilçe, belde ve köylerden gelen araçlardan 0-29 koltuklu araçların dönüş güzergâhları değişiyor.
Okulların açılmasıyla birlikte 15 gün süreyle deneme amaçlı olacak güzergah değişikliği, sorunsuz olması halinde Ekim ayı Belediye Meclis gündemine taşınacak.
Alınan karara göre güzergâh değişikliği şöyle belirlendi:
-Kütahya, İzmir, Eskişehir ve Organize Sanayi Bölgesi istikametindeki ilçe, belde ve köylerden gelen, ticari yolcu taşımacılığı yapan araçların Köy Garajı’ndan dönüş güzergahı: Köy Garajı’ndan çıkış – Fuar Kavşağı’ndan Sağa dönüş – M. Fevzi Çakmak Bulvarı – D.D.Y. Silo Yolu Caddesi – İstasyon Caddesi -İstasyon Camii önünden U dönüşü – İstasyon Caddesi- D.D.Y. Silo Yolu Caddesi’nden sağa dönüş- Jandarma Kavşağından U dönüşü- M. Fevzi Çakmak Bulvarı -Ankara Karayolu- Köprülü Kavşaktan Çevre Yoluna çıkış- Çevre yolundan Kütahya, İzmir, Eskişehir ve Organize Sanayi Bölgesi istikametindeki ilçe, belde ve köylere gidiş.
-Konya ve Şuhut İlçesi istikametindeki ilçe, belde ve köylerden gelen ticari yolcu taşımacılığı yapan araçların Köy Garajı’ndan dönüş güzergahı: Köy Garajı’ndan çıkış – Fuar Kavşağı’ndan Sağa dönüş – M. Fevzi Çakmak Bulvarı-Jandarma Kavşağı – İnönü Caddesi’nden Yaşlılar Lokali önündeki kavşak açılıncaya kadar Şehit Selçuk Gürdal Caddesi (Biryıldıran Petrol yanı) üzerinden Fatih Caddesi’ne çıkış-Fatih Caddesi’nden sola dönüş-Katlı Pazar Yeri – M. Fevzi Çakmak Bulvarı- M. Fevzi Çakmak Bulvarı -Ankara Karayolu – Köprülü Kavşaktan Çevre Yoluna çıkış – Çevre Yolu’ndan Konya ve Şuhut istikametindeki ilçe, kasaba ve köylere gidiş.
-Ankara istikametindeki ilçe, belde ve köylerden gelen, ticari yolcu taşımacılığı yapan Köy Garajı’ndan dönüş güzergahı: Köy Garajı’ndan çıkış – Fuar Kavşağı’ndan Sağa dönüş -M. Fevzi Çakmak Bulvarı-Jandarma Kavşağı’ndan U dönüşü- M. Fevzi Çakmak Bulvarı -Ankara istikametindeki ilçe, belde ve köylere gidiş. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme