'Kötü niyetli kişilere alet olmayın'

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, 'Türkiye Gaziler Kültür ve Yardımlaşma Vakfına bağlı oldukları tespit edilen bazı kişiler emekli Kurmay Albay sıfatı ile Türkiye Gaziler Derneği adına arayarak ilimizdeki resmi kurum ve kuruluş müdürleri ve iş adamlarından randevu isteyerek emrivaki bir şekilde dergi gazete yayınlarına üye olmaları [&hellip]

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, “Türkiye Gaziler Kültür ve Yardımlaşma Vakfına bağlı oldukları tespit edilen bazı kişiler emekli Kurmay Albay sıfatı ile Türkiye Gaziler Derneği adına arayarak ilimizdeki resmi kurum ve kuruluş müdürleri ve iş adamlarından randevu isteyerek emrivaki bir şekilde dergi gazete yayınlarına üye olmaları konusunda isteklerde bulunmaktadırlar. Tüm Afyonkarahisarlı hemşerilerimizden ricamız Afyonkarahisar’da bir dernek var ve bu dernek bizim Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi’dir. Başkanı İsmail Kumartaşlı’dır. Bu güne kadar tüm şehit ailelerimiz ve gazilerimiz ile her konuda yakından ilgilenmiş ve ilgilenmektedir” dedi.
Kumartaşlı şu vurguları yaptı:
“Bu kişi veya kişiler olayı tamamen maddiyata dökmüş kötü niyetli kişilerdir. Dernek yönetimi olarak bu güne kadar hiçbir zaman hiçbir esnaf kamu kurum ve kuruluşundan 3 kuruş 5 kuruş para istenmemiş ve ticari bir faaliyette bulunulmamıştır. Bulunulmayacaktır. Lütfen bu kişilere itibar edilmesin ve görüşme yapılmasın, hatta randevu bile verilmesin bu kişiler ile derneğimizin hiçbir alakası bağlantısı yoktur. Toplanan paraların hiçbir şekilde şehit ailelerine ve gazilere gittiği görülmemiştir.”

Bakmadan Geçme