• Haberler
  • Gündem
  • “KOSGEB Şuhut içinde önemli” – Kocatepe Gazetesi

“KOSGEB Şuhut içinde önemli” – Kocatepe Gazetesi

KOSGEB İl Müdürü Mustafa Çanakçı ziyareti sırasında, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkur’a KOSGEB çalışmaları hakkında bilgiler verdi.Belediye Başkanı Recep Bozkurt, KOSGEB İl Müdürü Mustafa Çanakçı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. KOSGEB tarafından yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini söyleyen Bozkurt “KOSGEB Türkiye ve Afyonkarahisar için olduğu kadar Şuhut için de önemli bir kurumdur. KOSGEB ile ilgili [&hellip]

KOSGEB İl Müdürü Mustafa Çanakçı ziyareti sırasında, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkur’a KOSGEB çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Belediye Başkanı Recep Bozkurt, KOSGEB İl Müdürü Mustafa Çanakçı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. KOSGEB tarafından yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini söyleyen Bozkurt; “KOSGEB Türkiye ve Afyonkarahisar için olduğu kadar Şuhut için de önemli bir kurumdur. KOSGEB ile ilgili Şuhut Belediyesi olarak ilerleyen günlerde bazı çalışmalar yapılacak. KOSGEB İl Müdürü Mustafa Çanakçı ve kurum çalışanlarına Afyonkarahisar ve Şuhut’a katkıları nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme