KOSGEB Projeleri Anlatıldı

ATSO KOBİ Akademisi etkinlik takvimi çerçevesinde 'KOSGEB Girişimcilik Destek Programları Bilgilendirme Toplantısı' Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nda yapıldı.

Haber Toplantının açış konuşmasını ATSO Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Sömer yaptı. Sömer, “ATSO KOBİ Akademisi’nin “KOSGEB Girişimcilik Destek Programları” bilgilendirme toplantısına hoş geldiniz. Sizleri şahsım ve Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu adına saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Girişim ve teşebbüs, girişimcilerin bir işletme kurmak amacıyla ortaya koydukları çabaları ve katlandıkları zorlukları kapsamaktadır. Diğer bir açıdan girişimcilik; değer yaratmak için, kâr amacı güden yeni bir işletme kurma veya büyütme ve yeni bir mal veya hizmet yaratma sürecidir. Sizler gibi girişimci adaylarımız ve girişimcilerimiz bahsettiğim tanımlamalar doğrultusunda yatırımlarını yapmak arzusundalar. Bu süreçte KOSGEB de yatırımcılara destek olarak yatırım sürecinizde sizlere yol açmış oluyor. Bu doğrultuda KOSGEB Afyonkarahisar Müdürlüğü ve Odamız iş birliğinde girişimcilik destek programları ile ilgili bilgilendirme toplantısını planladık. Toplantımıza ilgi gösteren siz değerli katılımcılara, bizleri sunumları ile bilgilendirecek uzman arkadaşlarımıza teşekkür ediyor; verimli bir eğitim geçirmeyi dileyerek sizleri tekrar saygı ve sevgi ile selamlıyorum” dedi.

Sömer’in konuşmasının ardından KOSGEB Uzmanları girişimcilik destek programları hakkında sunum yaptı. Toplantı, soru-cevap kısmının ardından sona erdi.

Bakmadan Geçme