Koruyucu aileler iftarda buluştu – Kocatepe Gazetesi

İftar yemeğine eşi ile birlikte katılan Vali Aziz Yıldırım'ın yanı sıra Aile Yanında Destek Hizmetleri Daire Başkanı Hakkı Bilgiç, Vali Yardımcısı Erhan Günay, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer, İl Müftüsü Şükrü Kabukçu, İl Müdürü,  koruyucu aileler ve çocuklar katıldılar.Hacı Hüseyin Camisi İmam-Hatip’i Ahmet Altunbaş’ın Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar programı bir çocuğumuzun [&hellip]

İftar yemeğine eşi ile birlikte katılan Vali Aziz Yıldırım’ın yanı sıra Aile Yanında Destek Hizmetleri Daire Başkanı Hakkı Bilgiç, Vali Yardımcısı Erhan Günay, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer, İl Müftüsü Şükrü Kabukçu, İl Müdürü,  koruyucu aileler ve çocuklar katıldılar.
Hacı Hüseyin Camisi İmam-Hatip’i Ahmet Altunbaş’ın Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar programı bir çocuğumuzun yaptığı yemek duasıyla devam etti. Programda sırasıyla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer ve Aile Yanında Destek Hizmetleri Daire Başkanı Hakkı Bilgiç tarafından yapılan konuşmalarda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının faaliyetleri ve düzenlenen iftar proğramı ile ilgili bilgiler verildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme