Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Koruma Duası Nasıl Yapılır?

Güvende olma duygusu her insan için öncelikler arasında yer alır. Peki kişinin kendisinin güvende hissetmesi için yapabileceği korunma duası nasıl olmalıdır?

Güvende olma duygusu her

İnsanoğlu için güvende olduğunu bilmek, bundan emin olmak son derece önemlidir. Bu nedenle gerekli şartları sağladıktan sonra

manevi olarak korunmuş hissetmek için ise dua edilir.  Yeterli ve düzenli dua etmenin manevi olarak insanı sıkıntılardan kurtardığı dini inancı olan herkesçe kabul edilir. Bilhassa bazı dualar sadece korunma amacına yöneliktir.

KORUNMA DUALARI NELERDİR?

Korunma  dualarının neler olduğunu okurlarımız için hazırladık. Korunma duaları arasında yer alan; “Allahümme ente rabbi la ilahe illa ente aleyke tevekkeltü ve ente rabb’ül-arş’il-azim, maşallahü kane ve ma lem yeşe lem yekün ve la havle ve la kuvvete illa billah’il Aliyy’il Azim.” yer almaktadır. Bu dua kötülükten korunmak için okunan bir duadır. Anlamı bakımından Allah’ın tek olduğunu ifade etmektedir. Aynı zamanda Felak ve Nas Sureleri ile Ayetel Kürsü Süresi de kişileri kaza ve belalara karşı korumaktadır.