• Haberler
  • Spor
  • Körpınar Afyon'u temsil edecek – Kocatepe Gazetesi

Körpınar Afyon'u temsil edecek – Kocatepe Gazetesi

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor'un alt yapı takımı olan U-14 takımında forma giyen Bekir Körpınar U-14 Milli Takım Seçmeleri için Antalya'ya gidecek. Antalya yolculuğu öncesinde AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel'i makamında ziyaret eden başarılı genç futbolcu Bekir Körpınar Afyonkarahisar'ı temsil edecek. Babası Fedai Körpınar'la birlikte ziyareti gerçekleştiren 2002 doğumlu olan genç [&hellip]

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor’un alt yapı takımı olan U-14 takımında forma giyen Bekir Körpınar U-14 Milli Takım Seçmeleri için Antalya’ya gidecek. Antalya yolculuğu öncesinde AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel’i makamında ziyaret eden başarılı genç futbolcu Bekir Körpınar Afyonkarahisar’ı temsil edecek. Babası Fedai Körpınar’la birlikte ziyareti gerçekleştiren 2002 doğumlu olan genç futbolcu Antalya’da Afyonkarahisar’ı en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktaran Başkan Sel, herhangibir ihtiyacı olması durumunda söylenmesinin yeterli olacağını aktardı. U-14 Milli Takım Seçmeleri’nde Bekir’e başarılar dileyen Başkan Sel, genç futbolcuya tecrübelerinden bilgiler verdi.
Afyonkarahisar’dan seçmelere katılacak tek futbolcu olan Bekir, seçmelerde Serik Belediyespor’dan Akdeniz Kartalları’ndan 3, MultiGroup Alanyaspor’dan 2, Antalyaspor A.Ş.’den 8, DSİ Spor’dan 3, Manavgat Belediyespor’dan 1 ve Yeni Burdurspor’dan 1 futbolcu ile yarışacak.
22 Ocak’ta Antalya’ya gidecek olan Bekir Körpınar 27 Ocak’a kadar U-14 Milli Takım Seçmeleri için ter dökecek. Bekir, Antalya Bölge Karması’na girmeyi başarırsa Bölge Karması’nda diğer bölge karmalarına karşı forma giyecek. Bekir bu müsabakalarda da başarılı olursa ülke seçmelerinde de boy gösterecek. >> Murat Arısoy’un haberi

Bakmadan Geçme