• Haberler
  • Genel
  • Korolar Konseri’ne alkış – Kocatepe Gazetesi

Korolar Konseri’ne alkış – Kocatepe Gazetesi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü’nün düzenlediği Korolar Konseri beğeni topladı Konserde AKÜ Minikler Korosu, AKÜ Çocuk Korosu, AKÜ Çoksesli Çocuk Korosu ve Devlet Konservatuvarı Mezunlar Derneği Korosu bir yıl boyunca yapmış oldukları çalışmalardan birer seçki sundular.Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emel Funda Türkmen'in yürütücülüğünü yaptığı korolardan, Minikler Korosunu yardımcı koro [&hellip]

Korolar Konseri'ne alkış

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü’nün düzenlediği Korolar Konseri beğeni topladı

Konserde; AKÜ Minikler Korosu, AKÜ Çocuk Korosu, AKÜ Çoksesli Çocuk Korosu ve Devlet Konservatuvarı Mezunlar Derneği Korosu bir yıl boyunca yapmış oldukları çalışmalardan birer seçki sundular.
Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emel Funda Türkmen’in yürütücülüğünü yaptığı korolardan, Minikler Korosunu yardımcı koro şefi Simge Kılıç, Çocuk Korosunu ise yardımcı koro şefi Engin Şahin yönetti. Türk ve yabancı kaynaklı eserlerin seslendirildiği konserde toplam 17 eser seslendirilirken, 50 çocuk ve 21 Devlet Konservatuvarı öğrencisi aynı sahneyi paylaştılar.
DOSTLUKLAR BİTER Mİ?
Konserin sonunda öğrencilere katılım belgeleri takdim edildi. Katılım belgelerinin takdimi sırasında Doç. Dr. Emel Funda Türkmen, konserin bir yıl boyunca harcanan yoğun emeğin sonucunda oluştuğunu, bu akşamın bir nevi karne akşamı olduğunu söyledi ve belgelerini dağıttı. Konser, bütün koroların aynı sahnede Doç. Dr. Uğur Türkmen’e ait “Dostluklar Biter mi” adlı şarkısının söylenmesiyle sona erdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme