• Haberler
  • Gündem
  • Korkmaz’dan 54’üncü yıl şiiri – Kocatepe Gazetesi

Korkmaz’dan 54’üncü yıl şiiri – Kocatepe Gazetesi

Kocatepe Gazetesi köşe yazarı emekli öğretmen şair-yazar Şaban Korkmaz Kocatepe Gazetesi’nin 54. kuruluş yıldönümü nedeniyle yazdığı “Nice Elli Dördüncü Yıllara” isimli şiiri tablo yaptırarak Yazı İşleri Müdürü Burak Aydın’a hediye etti.Kocatepe Gazetesi’nin 54 yıl boyunca çizgisinden ödün vermeyerek yayın hayatını sürdürdüğünü kaydeden Şaban Korkmaz, “Kocatepe Gazetesi kurulduğu tarihten bu yana tarafsızlık çizgisini bozmayan, toplumdaki her [&hellip]

Kocatepe Gazetesi köşe yazarı emekli öğretmen şair-yazar Şaban Korkmaz Kocatepe Gazetesi’nin 54. kuruluş yıldönümü nedeniyle yazdığı “Nice Elli Dördüncü Yıllara” isimli şiiri tablo yaptırarak Yazı İşleri Müdürü Burak Aydın’a hediye etti.
Kocatepe Gazetesi’nin 54 yıl boyunca çizgisinden ödün vermeyerek yayın hayatını sürdürdüğünü kaydeden Şaban Korkmaz, “Kocatepe Gazetesi kurulduğu tarihten bu yana tarafsızlık çizgisini bozmayan, toplumdaki her kesimin sesi olmaya gayret eden bir basın kuruluşudur. Tarafsız, ilkeli ve her zaman doğrunun yanında olan Kocatepe Gazetesi’ne nice yıllar dilerim. İbrahim ve Şükrü Küçükkurt amcalara rahmet diliyorum.” dedi.
Ziyaretin anısına çekilen fotoğrafta Kocatepe Gazetesi sahibi Sezer Küçükkurt’un oğlu gazetenin en küçük mensubu Mehmet Eren Küçükkurt’ta yer aldı.

Bakmadan Geçme