Korkmaz, sağlık kurumlarında incelemelerde bulundu

İl Sağlık Müdürü Serhat Korkmaz ilk ziyaretini Sandıklı Devlet Hastanesi’ne gerçekleştirdi. Burada hastane yönetici ve personeli ile görüşen, poliklinikleri gezen Sağlık Müdürü Korkmaz ayrıca yakın zamanda açılması planlanan Yoğun Bakım Ünitesini de inceleyerek ilgili personelden bilgi aldı.Daha sonra Karaadilli Beldesine geçen Sağlık Müdürü Korkmaz, burada da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yaman Şenol ile [&hellip]

İl Sağlık Müdürü Serhat Korkmaz ilk ziyaretini Sandıklı Devlet Hastanesi’ne gerçekleştirdi. Burada hastane yönetici ve personeli ile görüşen, poliklinikleri gezen Sağlık Müdürü Korkmaz ayrıca yakın zamanda açılması planlanan Yoğun Bakım Ünitesini de inceleyerek ilgili personelden bilgi aldı.
Daha sonra Karaadilli Beldesine geçen Sağlık Müdürü Korkmaz, burada da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yaman Şenol ile sağlık kurumlarına ziyarette bulundu. Sağlık Müdürü Korkmaz, son olarak da il merkezinde faaliyet gösteren 1 ve 2 Nolu Aile Sağlığı Merkezlerini (ASM) ziyaret ederek ASM’lerde görevli doktor ve diğer sağlık personeli ile istişarede bulunarak istek ve şikayetlerini dinledi. 

Bakmadan Geçme