• Haberler
  • Gündem
  • Korkmaz, sağlık kuruluşlarında incelemelerde bulundu

Korkmaz, sağlık kuruluşlarında incelemelerde bulundu

Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Serhat Korkmaz saha ziyaretlerine devam ediyor. Müdürlüğe bağlı kurum ve kuruluşları ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyen Sağlık Müdürü Korkmaz Karaadilli, Tatarlı ve Haydarlı beldelerinde bulunan Aile Sağlığı Merkezleri (ASM), 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları ve Haydarlı'da bulunan İlçe Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulundu.Sağlık Müdürü Korkmaz ASM, Hastane ve 112 İstasyonlarındaki [&hellip]

Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Serhat Korkmaz saha ziyaretlerine devam ediyor. Müdürlüğe bağlı kurum ve kuruluşları ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyen Sağlık Müdürü Korkmaz; Karaadilli, Tatarlı ve Haydarlı beldelerinde bulunan Aile Sağlığı Merkezleri (ASM), 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları ve Haydarlı’da bulunan İlçe Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.
Sağlık Müdürü Korkmaz ASM, Hastane ve 112 İstasyonlarındaki personelden çalışmaları ile ilgili bilgiler alırken sahada karşılaştıkları sorunlar, Müdürlükten beklentileri ve çalışma şartları ile ilgili önerileri de dinledi. Haydarlı Belediye Başkanı Kadir Öcel’i de makamında ziyaret ederek Beldedeki sağlık hizmetlerinin sunumu ile ilgili fikir alış verişinde bulunan Korkmaz’a, ziyaretler esnasında, Halk Sağlığı Başkanı Dr. Deniz Fırat da eşlik etti.
Korkmaz saha ziyaretlerinin ilerleyen günlerde diğer ilçe, belde ve köylerde devam edeceğini söyledi.

Bakmadan Geçme