• Haberler
  • Genel
  • Körfez’de yüzler gülüyor – Kocatepe Gazetesi

Körfez’de yüzler gülüyor – Kocatepe Gazetesi

Afyon Körfez, bireysel ve kitlesel başarı da yine önde yer aldı Afyonkarahisar Özel Körfez Dersanesi, 2014 YGS'de bireysel ve kitlesel alanda büyük başarı elde etti. Dershane öğrencilerinden Selime Sömer, bütün puan türlerinde Afyon birincisi olurken YGS-2 puan türünde de Türkiye 72. si oldu.Yine Körfez Dershanesi öğrencilerinden Mahmut Sami Doğanlar YGS-6 puan türünde Türkiye 400.'sü, Rümeysa [&hellip]

Körfez'de yüzler gülüyor

Afyon Körfez, bireysel ve kitlesel başarı da yine önde yer aldı

Afyonkarahisar Özel Körfez Dersanesi, 2014 YGS’de bireysel ve kitlesel alanda büyük başarı elde etti. Dershane öğrencilerinden Selime Sömer, bütün puan türlerinde Afyon birincisi olurken YGS-2 puan türünde de Türkiye 72. si oldu.
Yine Körfez Dershanesi öğrencilerinden Mahmut Sami Doğanlar YGS-6 puan türünde Türkiye 400.’sü, Rümeysa Çavuşoğlu ise YGS-4 puan türünde Türkiye 468.’si olarak Afyonkarahisar’a haklı bir gurur yaşattı. Ayrıca Afyon Körfez Dershanesi Türkiye’de ilk 500’ de 8, ilk 1000 ‘de 11 ve ilk 10 binde 112 derece elde ederek güzel bir başarıya imza attı.
Afyon Körfez Dershanesi Müdürü Mustafa Şahin, “Hiçbir başarı tesadüf değildir. Düşünmek ve söylemek kolay, fakat yaşamak hele süreci başarıyla sonuçlandırmak çok zordur. Bize inanarak çocuklarını teslim eden değerli velilerimizin bu güvenini boşa çıkarmadık.” dedi.
Şahin, öğrencilerin başarısında öğretmenlerinin büyük rol oynadığını belirtti.
Öğrencimize akıllı eğitim teknolojileri sayesinde
başarılarının kalıcı olması amacıyla bazı yenilikler sunduklarını belirten Şahin, “Dershane olarak ekstra konu anlatımına ihtiyaç duyan öğrencilere, öğrencilerin anlamadığı konuları tekrar tekrar dinleyebilecekleri, konularla ilgili sanal ortamda testler çözebileceği, çözüm bittikten sonrada öğrencinin yanlış çözdüğü veya yapamadığı soruları sanal ortamda doğru çözümün yapılabileceği sistemimiz mevcuttur.” diye konuştu.
Öğrencilerin belirtilen bu hizmetlere ‘körfez video’ ve ayrıcalığıyla ulaşabildiklerini ifade eden Şahin, ayrıca Randevulu Ders Sistemi sayesinde öğrencilerin öğretmenlerden randevu alarak eksik konularını tamamlama imkanı da sunduklarını ayrıca ‘cepten yoklama’ ile sınıf yoklamalarının daha sağlıklı yapılarak velilerin anında bilgilendirilmesini sağladıklarını dile getirdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme