• Haberler
  • Genel
  • Korel’den şehit ve gazi çocuklarına büyük jest

Korel’den şehit ve gazi çocuklarına büyük jest

Afyonkarahisar Korel Termal Otel’in şehit ve gazi çocuklarına yönelik verdiği yüzme kursu, dün sertifika töreniyle sona erdi Korel Termal Otel ve Şehit Türkiye Harp Malulleri Şehit-Gazi Yakınları Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanlığınca ortaklaşa organize edilen çalışmalarda şehit gazi ve yakınlarının çocuklarına ücretsiz yüzme kursu verildi. Korel Termal Otel’de verilen kurslar dün itibariyle sona erdi. Otel Havuz [&hellip]

Afyonkarahisar Korel Termal Otel’in şehit ve gazi çocuklarına yönelik verdiği yüzme kursu, dün sertifika töreniyle sona erdi

Korel Termal Otel ve Şehit Türkiye Harp Malulleri Şehit-Gazi Yakınları Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanlığınca ortaklaşa organize edilen çalışmalarda şehit gazi ve yakınlarının çocuklarına ücretsiz yüzme kursu verildi. Korel Termal Otel’de verilen kurslar dün itibariyle sona erdi. Otel Havuz başında yapılan sertifika töreniyle kurslara katılan öğrencilere sertifikaları verildi.
Kurs 3 hafta sürdü
Afyonkarahisar’da, Korel Termal Otel tarafından şehit ve gazi çocukları için düzenlenen yüzme kursu sona erdi. 14 şehit ve gazi çocuğunun katıldığı yüzme kursu 3 hafta sürdü. Kurs sonunda otelde düzenlenen törenle çocuklara sertifikaları verildi. Törende konuşan Korel Termal Otel Genel Müdürü Serdar Tütüncü, şehit ve gazi çocukları için düzenledikleri yüzme kursunu geleneksel hale getirdiklerini söyledi.
Tütüncü; “Her zaman yanınızdayız”
Sertifika töreninde bir konuşma yapan Korel Termal Otel Genel Müdürü Serdar Tütüncü, şehit aileleri ve gazilerinin çocuklarına her zaman sahip çıkacaklarını belirten Tütüncü bu konunun üzerinde duracaklarını belirtti. Tütüncü,”Çünkü şehit ve gazi çocukları bize emanettir. Emanete sahip çıkmak gerekir.” dedi. Şehit ve gazi çocukları ile ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını aktaran Tütüncü, Korel Termal Otel olarak onlar için yapılması gereken her şeye her zaman hazır olduklarını kaydetti.
Konuşmalar sonrasında kursu başarıyla tamamlayan öğrencilere sertifikaları verildi. Kursun en başarılısı olan gazi çocuğu Yasin Aden’e (10) belgesini Otel Genel Müdürü Serdar Tütüncü verdi. İkinci şehit çocuğu Özlem Karaacar’a (15) belgesini Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı verirken, üçüncü şehit çocuğu Turan Oymak’a da belgesini otelin SPA Müdürü Mesul Yılmaz takdim etti. Sertifikalarını alan öğrenciler daha sonra otel görevlileri ve aileleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Aileler bir gün Korel’de konaklayacak
Sertifika töreninde şehit ve gazi ailelerinin Korel Termal Otel’de bir gün konklayacağı ve her türlü imkandan ücretsiz olarak yararlanabileceklerini söyleyen Spor Faaliyetleri Sorumlusu Erdal Akdeniz, “Burada yüzme kursuna katılan öğrencilerimiz, bir gün de aileleriyle birlikte otelimizde konaklayabilecekler. Biz de onları bu şekilde ödüllendirelim dedik” dedi.
Tören sonrası yemek
Çocuklarının bu mutlu gününde yalnız bırakmayan ailelere Korel Termal Otel tarafından meyve suyu ve pasta ikram edildi. Aileleriyle birlikte pasta ve meyve suyu içen şehit çocukları daha sonra Doğa At Çiftliği’ne doğru yol aldılar.
Ata bindiler, stres attılar
Törenin ardından Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, şehit ve gazi çocuklarını at çiftliğine götürerek, çocuklara at safarisi yaptırdı. Korel Termal Otel’den ayrılan şehit ve gazi çocukları, Doğa At Çiftliği’ne gittiler. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı tarafından Doğa At Çiftliği’ne giden şehit ve gazi çocukları, burada ata bindiler. Minikler ata binerken aileleri de çocuklarını izledi. Programdan sonra bir açıklama yapan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, “Bu çocuklarımız bizim evladımız. Şehitlerimiz bizlere armağanı. Onlar her şeyin en iyisine en güzeline layıklar. Onların yüzünü güldürebilirsek, görevimizi yerine getirmiş oluruz” dedi.

Bakmadan Geçme