Korel Termal’e en iyi termal ödülü

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın da katıldığı bu yıl üçüncüsü düzenlenen Otelpuan Özel Ödüllerini Termal tesisler kategorisinde Korel Thermal kazanırken, Korel Thermal’in ödülünü Genel Müdür Ümit Celal Uysal aldı Etstur tarafından bağımsız denetim kuruluşlarına denetletilen 300’e yakın otel arasında “Altın”, “Gümüş” ve “Bronz” ve “Özel Ödül” kategorilerinde verilen ödüller, 10 Şubat Perşembe akşamı Four [&hellip]

Korel Termal'e en iyi termal ödülü

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın da katıldığı bu yıl üçüncüsü düzenlenen Otelpuan Özel Ödüllerini Termal tesisler kategorisinde Korel Thermal kazanırken, Korel Thermal’in ödülünü Genel Müdür Ümit Celal Uysal aldı

Etstur tarafından bağımsız denetim kuruluşlarına denetletilen 300’e yakın otel arasında “Altın”, “Gümüş” ve “Bronz” ve “Özel Ödül” kategorilerinde verilen ödüller, 10 Şubat Perşembe akşamı Four Seasons Hotel’de düzenlenen ödül töreniyle sahiplerini buldu. Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın da katıldığı geceye turizm sektörünün önde gelen isimleri ve otel yöneticileri de katıldı. Bu sene üçüncüsü düzenlenen Otelpuan Özel Ödülleri’ni “Termal Tesis” kategorisinde Korel Thermal Resort Hotel kazandı. Korel Thermal’in ödülünü Genel Müdür Ümit Celal Uysal aldı.
Ödül töreninde, Akdeniz Bölgesi’nde Amara Beach Resort Comfort, Amara Wing Resort Comfort, Voyage Belek Golf & SPA, Amara Dolce Vita Luxury ve Cornelia Diamond Golf Resort & SPA Altın Puan; Voyage Sorgun, Cornelia De Luxe Resort, Barut Hotels Lara Resort SPA & Suites, Concorde De Luxe Resort ve Alibey Resort Side Gümüş Puan; Limak Limra Hotel & Resort, Rixos Tekirova, Calimera Kaya Side , Rixos Sungate ve Rixos Premium Belek ise Bronz Puan ödüllerinin sahibi oldu. Ege Bölgesi’nde ise Hilton Sarıgerme Resort & SPA Altın Puan, Voyage Torba Gümüş Puan ve Işıl Club Bodrum Bronz Puan ödülüne layık görüldü. Üç ayrı kategoride verilen Otelpuan Özel Ödüllerini ise “Termal Tesis” kategorisinde Korel Thermal Resort Hotel; “Kayak Tesisi” kategorisinde Ağaoğlu My Resort Uludağ ve “Kıbrıs Tesisi” kategorisinde Mercure Hotel Girne kazandı. Bu yıl ilk kez verilen Otelpuan Memnuniyet Artışı Özel Ödülü’nü kazanan tesisler ise Kefaluka Resort, Hapimag Resort Sea Garden ve İberotel Sarıgerme Park oldu.
Ödül töreninde bir konuşma yapan ETSTUR Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy, “3 yıl önce hayata geçirdiğimiz Otelpuan.com tatil paylaşım sitesi kısa sürede beklentilerimizi aşan bir popülerlik kazandı ve tatilciler için güvenilir bir referans kaynak haline geldi. Sitede paylaşılan görüşler, anılar ve eleştiriler yalnızca tatilciler için değil değerlendirilen turizm tesisleri için de önemli bir veri tabanı oluşturuyor. Sitede paylaşılan görüşler, tatilcileri tatil tercihleriyle ilgili olarak yönlendirmenin yanı sıra otellerin hizmet kalitelerini de iyileştirmesine yardımcı oluyor. Böylece müşteri memnuniyeti anlamında daha verimli çözümler geliştiriliyor. Sitedeki memnuniyet puanlarının her yıl istatistiksel olarak artması bu durumun somut bir göstergesidir. Otelpuan.com sitesinde 1.954 otel ile ilgili toplam 186 bin 495 görüş yer alıyor.” dedi.
Korel Thermal Resort Hotel’in en iyi termal otel ödülünü kazandığı sıralamada etkili olan kriterler Genel Memnuniyet Puanı, Tesis Tavsiye Oranı, Fiyat-Performans Oranı, Bağımsız Tesis Denetim Puanı şeklinde sıralanıyor. Altın puan kategorisinde ödül alan tesisler ayrıca “Çocuk Dostu”, “Balayı Romantizm Tesisi” ve “Sağlık Engeli Bulunan Misafirlere Özel Hizmet Sunan Tesis” kategorilerinin tamamında yer alıyor. Bu yıl ilk kez verilen Otelpuan Memnuniyet Artışı Özel Ödülü ise 2010 yılında bir önceki seneye göre memnuniyette en yüksek artışı gösteren tesislere verildi.

Bakmadan Geçme