Korel Termal'de Morgül sahne aldı

Korel Termal Otel, Kurban Bayramı'nın ikinci gününde davetlerine gala gecesi düzenlendi. Yemek sonrasında yapılan gecenin sürpriz ismi ünlü sanatçı Yılmaz Morgül oldu. Morgül'den önce sahneye gelen Mehmet Kandemir, ışık ve ateş dansları ile izleyenleri büyüledi. Afyonkarahisar'ın ünlü halk oyunu ekibi Karahisar Zeybekleri ise Kandemir'den sonra sahneye gelerek izleyenleri mest etti.Karahisar Zeybekleri'nden sonra ise Yılmaz Morgül, [&hellip]

Korel Termal Otel, Kurban Bayramı’nın ikinci gününde davetlerine gala gecesi düzenlendi. Yemek sonrasında yapılan gecenin sürpriz ismi ünlü sanatçı Yılmaz Morgül oldu. Morgül’den önce sahneye gelen Mehmet Kandemir, ışık ve ateş dansları ile izleyenleri büyüledi. Afyonkarahisar’ın ünlü halk oyunu ekibi Karahisar Zeybekleri ise Kandemir’den sonra sahneye gelerek izleyenleri mest etti.
Karahisar Zeybekleri’nden sonra ise Yılmaz Morgül, ANG Organizasyon Orkestrası ile dinleyenlerinin kulaklarının pasını sildi. Birbirinden güzel şarkılarla dinleyenlerini etkileyen Yılmaz Morgül, seyircilerin eşlik ettiği şarkılarla konuklara güzel vakit geçirtti. Şarkı aralarında konuklarla şakalaşan Morgül, dinleyicilerine de sık sık öğütler vermeyi ihmal etmedi.

Bakmadan Geçme