• Haberler
  • Genel
  • Koray Aydın, Afyon’a geliyor – Kocatepe Gazetesi

Koray Aydın, Afyon’a geliyor – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Adayı Koray Aydın, Afyonkarahisar’ı ziyaret edecek Milliyetçi Hareket Partisi’nde mevcut Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin en ciddi rakibi olarak gösterilen MHP Genel Başkan Adayı ve Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Afyonkarahisar’ı ziyaret edecek. MHP'nin Büyük Kurultayına sayılı günler kala partililerle buluşan Koray Aydın ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Koray Aydın bugün ilk [&hellip]

Koray Aydın, Afyon'a geliyor

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Adayı Koray Aydın, Afyonkarahisar’ı ziyaret edecek

Milliyetçi Hareket Partisi’nde mevcut Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin en ciddi rakibi olarak gösterilen MHP Genel Başkan Adayı ve Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Afyonkarahisar’ı ziyaret edecek.
MHP’nin Büyük Kurultayına sayılı günler kala partililerle buluşan Koray Aydın ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.
Koray Aydın bugün ilk olarak Bucak’ta çeşitli ziyaretlerde bulunacak. Aydın, Bucak MHP İlçe Başkanlığı’nı ziyaret edecek.
Daha sonra Burdur MHP İl Başkanlığı’nı ziyaret edecek olan Aydın, Isparta MHP İl Başkanlığı’nda partililerle bir araya gelecek.
Burdur ve Isparta’daki temaslarının ardından Afyonkarahisar’a geçecek olan Aydın, saat 17’de Kolaylı Tesis-leri’nde karşılanacak. Aydın, 17.30’da Afyonkarahisar MHP İl Başkanlığı’nı ziyaret edecek. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme