• Haberler
  • Genel
  • Koplekste amatör maçlar başlıyor – Kocatepe Gazetesi

Koplekste amatör maçlar başlıyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'da bir süredir işlemlerinin tamamlanması beklenen yeni tesisin soyunma odalarının tüm işlemleri tamamlandı. Bunun üzerine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Futbol İl Temsilciliği'nin görüşmeleri sonuçlandırıldı ve maçlar artık Spor Kompleksi'nde de oynanmaya başlanacak. Merkez'de oynanacak 8 maçın 4'ü Atatürk Stadyumu'nda oynanacak kalan 4 maç ise Spor Kompleksi'nde bulunan [&hellip]

Afyonkarahisar’da bir süredir işlemlerinin tamamlanması beklenen yeni tesisin soyunma odalarının tüm işlemleri tamamlandı. Bunun üzerine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Futbol İl Temsilciliği’nin görüşmeleri sonuçlandırıldı ve maçlar artık Spor Kompleksi’nde de oynanmaya başlanacak. Merkez’de oynanacak 8 maçın 4’ü Atatürk Stadyumu’nda oynanacak kalan 4 maç ise Spor Kompleksi’nde bulunan D-1 ve D-5 olarak adlandırılan sahalarda gerçekleşecek.
ATATÜRK STADYUMU’NDA
OYNANACAK MAÇLAR
Merkez’de oynanacak maçlardan 4’ünün Atatürk Stadyumu’nda oynanmasına karar veren Futbol İl Tertip Komitesi Erkmenspor-Sadıkbey (1. Amatör), Tınaztepe Belediyespor-Salar Belediyespor (Süper Amatör), Demirspor-Çağlayan Belediyespor ve Afka Gençlikspor-AFJET Afyonspor (U-15) maçlarını eski stadyuma verdi.
SPOR KOMPLEKSİ’NDE
 OYNANACAK MAÇLAR
Karar görei Karşıyakaspor-Akören Belediyespor (1. Amatör), Küçükçobanlıspor-Dinar Tatarlıspor (1. Amatör), Afyonspor Gençlik-1967 Afyon Gençlikspor (U-15) ve AFJET Afyonspor-Demirspor maçlarını Spor Kompleksi’nde bulanan D-1 ve D-5 olarak isimlendirilen çim sahalara verdi.
D-1 VE D-5 HANGİLERİ
Spor Kompleksi’nde yer alan çim ve sentetik sahalarda ilk kez maç yapacak olan Amatör takımların zorluk çekmemesi için sahalar adlandırıldı. Bu isimlendirmeye göre D-1 ve D-5 olarak isimlendirilen sahalar arasında en sonda yer alıyor. Yapımı devam eden yeni iki sahaya en yakın ve o iki sahaya paralel olan sahalar D-1 ve D-5. Ayrıca bu iki sahanın yanında birer tane de tribün bulunuyor. Bu iki saha dışında da tribünü bulanan saha yok. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme