'Koordineli çalışacağız'

Sandıklı Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu (UBYO) Müdürlük görevine yeni atanan Doç. Dr. Bayram Turgut, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret etti. UBYO Müdürü Doç. Dr. Bayram Turgut, Afyonkarahisar’ın en büyük ilçesi olan Sandıklı'da, Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ün gayretiyle açılan 4 yıllık Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulunda görev almaktan son derece mutlu olduğunu söyledi. Turgut 'Eğitim [&hellip]

Sandıklı Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu (UBYO) Müdürlük görevine yeni atanan Doç. Dr. Bayram Turgut, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret etti.
UBYO Müdürü Doç. Dr. Bayram Turgut, Afyonkarahisar’ın en büyük ilçesi olan Sandıklı’da, Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün gayretiyle açılan 4 yıllık Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulunda görev almaktan son derece mutlu olduğunu söyledi. Turgut; “Eğitim camiasından gelen Başkanımız ile koordineli bir şekilde çalışarak Sandıklı’ya elimizden gelen hizmetin en iyisini vermek en büyük amacımız. Belediye Başkanı Mustafa Çöl’e bizlere göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Belediye Başkanı Mustafa Çöl, UBYO Müdürü Doç. Dr. Bayram Turgut’a ziyareti nedeniyle teşekkür etti.

Bakmadan Geçme