Konya yolunu trafiğe kapatan kaza

Afyonkarahisar-Konya karayolunun şehir girişinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazası nedeniyle trafik bir süre aksamalı olarak devam etti. Afyonkarahisar-Konya karayolunun Askeri Havaalanı girişi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında PTT’ye ait tır devrilerek yola yan yattı. Afyonkarahisar’a geliş istikametini tamamen trafiğe kapatan tırın yoldan kaldırılması için vinç çağrıldı. Tır sürücüsünün hafif yaralandığı kaza nedeniyle Afyonkarahisar-Konya karayolunda [&hellip]

Haber

Haber

Afyonkarahisar-Konya karayolunun şehir girişinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazası nedeniyle trafik bir süre aksamalı olarak devam etti.

Afyonkarahisar-Konya karayolunun Askeri Havaalanı girişi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında PTT’ye ait tır devrilerek yola yan yattı. Afyonkarahisar’a geliş istikametini tamamen trafiğe kapatan tırın yoldan kaldırılması için vinç çağrıldı. Tır sürücüsünün hafif yaralandığı kaza nedeniyle Afyonkarahisar-Konya karayolunda trafik bir süreliğine tek şeritten verilebildi. Tır vinçle yoldan kaldırıldıktan sonra trafik normale döndü.

Bakmadan Geçme