'Konuşmuş olmak için konuşulması üzücü'

İGM Şuhut MHP Üyesi Ali Altan, İGM Başkanı Burhanettin Çoban'a, ilçelerde yapılan çalışmalardan meclis üyelerinin haberdar edilmediğini söyledi. Meclis Başkanı Çoban'da önce İngilizce yorum yok dedikten sonra, 'Sırf konuşmuş olmak için konuşma yapıyorsunuz üzülüyorum' dedi

İl Genel Meclisi’nin (İGM) Ağustos ayı olağanüstü toplantısı sonunda söz alan Şuhut MHP Üyesi Ali Altan, meclis olarak İl Özel İdaresi marifetiyle birçok köyde gerçek anlamda çok güzel faaliyetler yapıldığını belirtti.

Haber

İl Özel İdaresi’nin karar organı İGM olarak çok güzel hizmetlere imza attıklarını söyleyen Altan, şunları kaydetti: “ Meclis olarak çok güzel hizmetler veriyoruz. Ama ben şunu öğrenmek istiyorum. Yaklaşık 4 yıldır meclis üyeleri olarak hepimizin oy birliğiyle alınmasına hassasiyet gösteridğimiz kararlar oluyor. Gerçekten güzel bir ekip çalışması içerisinde gidiyoruz. Fakat şunu anlamış değilim. Örneğin geçtiğimiz hafta benim ilçem Şuhut’ta bir sıcak asfalt yol çalışması yapıldı. Bende sonuçta bir İl Genel Meclisi Üyesiyim. İlçelerde yapılan bu tür çalışmalarda incelemeler yapılırken, değerlendirmeler yapılırken bizleri neden görmezden geliyorsunuz? Bunu anlamış değilim. Bize de soruyorlar. Basından öğreniyoruz. Teşekkür ederim.” Meclis Başkanı Burhanettin Çoban, Ali Altan’a şu sözlerle yanıt verdi: “No comment diyelim. Yani yorum yok. Sırf konuşmuş olmak için konuşma yapıyorsunuz üzülüyorum yani. Bunların bu kadar olmaması lazımdır. Ben teşekkür ederim.”

Bakmadan Geçme