Konu Vatan Olunca Tüm Duygular Ortak

Afyonkarahisar Merkez Şehit Murat Hasırcıoğlu Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi'ni ziyaret etti.

Afyonkarahisar Merkez Şehit Murat Hasırcıoğlu Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi'nde Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı, Malul Gazi Cihan İlhan, Malul Gazi Fatih Çiyiltepe, Malul Gazi Muharrem Korkusuz,
Şehit Babası Fuat Saraç ve Şehit Babası Mustafa Hasırcıoğlu tarafından ağırlandı.

Konu Vatan Olunca Tüm Duygular Ortak

‘GENÇLER BİLİNÇLENİYOR’

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı, "Yaklaşık 12 yıldır okullarımızı ziyaret ediyor veya okullarımızı derneğimizde misafir ediyoruz. Genç öğrenci kardeşlerimiz ile şehitlik, gazilik, vatan sevgisi, bayrak sevgisi konuları hakkında söyleşiler yapıyoruz." dedi.

Konu Vatan Olunca Tüm Duygular Ortak

ŞEHİT BABASI DA ORADAYDI

Kumartaşlı açıklamasına şöyle devam etti:

"Afyonkarahisar Merkez Şehit Murat Hasırcıoğlu Ortaokulu öğrenci ve öğretmenlerini derneğimizde misafir ettik. Çocuklarımızın heyecanları, konu vatan, bayrak olunca verdikleri tepki, duydukları heyecan, katılımları görülmeye değerdi. söyleşi esnasında çocuklarımıza sürpriz yaptık. Şehidimizin babası Mustafa Hasırcıoğlu'nu salona davet ettik. Duygulandık. Tüm şehitlerimizi saygı, rahmet ve dua ile andık. Bizleri pırıl pırıl çocuklarımız ile buluşturan
Okul Müdürümüz Mutlu Işık, İngilizce Öğretmeni Seher Sümeyye Koçak, Türkçe Öğretmeni Semra Türkyener ve öğretmenimize teşekkürlerimizi sunarız."

Konu Vatan Olunca Tüm Duygular Ortak

Bakmadan Geçme