• Haberler
  • Spor
  • Kontrolden çıkan otomobil minibüsü devirdi: 9 yaralı

Kontrolden çıkan otomobil minibüsü devirdi: 9 yaralı

Afyonkarahisar'ı çevre yoluna bağlayan karayolunun 8'inci kilometresinde meydana gelen trafik kazasının aşırı hız ve dikkatsizlik yüzünden meydana geldiği iddia edildi. Görgü tanıkları kazanın şehir merkezinden çevre yolu istikametine ilerleyen Hüseyin H. idaresindeki 03 VU 248 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetmesinden kaynaklandığını iddia ettiler. Kontrolden çıkan otomobil, önündeki Ali D. yönetimindeki 03 UK 011 plakalı kamyona [&hellip]

Afyonkarahisar’ı çevre yoluna bağlayan karayolunun 8’inci kilometresinde meydana gelen trafik kazasının aşırı hız ve dikkatsizlik yüzünden meydana geldiği iddia edildi. Görgü tanıkları kazanın şehir merkezinden çevre yolu istikametine ilerleyen Hüseyin H. idaresindeki 03 VU 248 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetmesinden kaynaklandığını iddia ettiler. Kontrolden çıkan otomobil, önündeki Ali D. yönetimindeki 03 UK 011 plakalı kamyona çarptı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobil, kamyonun ardından Serdar K.’nın kullandığı 03 Y 7257 plaklı Sinanpaşa İlçesi yolcu minibüsüne çarptı.
Çarpışmanın etkisiyle minibüs karayoluna devrilirken, kazaya neden olan otomobil ise; yol ortasındaki refüje çıkarak durabildi. Kazanın ardından minibüste sıkışanları çevredeki vatandaşlarla diğer sürücüler çıkarttı.
Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilen kazada; Ramazan, Sultan ve Emine Kılıçkaya, Osman ve Kevser Kumru ile Hikmet, Asya ve Miray Haşılcı’nın yanı sıra minibüs sürücüsü Serdar K. da yaralandı. Kazada minibüste bulunan 4 yolcu ise kazayı yara almadan atlattı. Yaralılar ambulanslarla Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ile Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde tedaviye alındı. Kazanın ardından karayolunda trafik akışı bir süre kontrollü olarak sağlandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme